Az Év Irodája verseny szervezőcsapata október 14–22. között ismét megrendezi az Office Weeket a verseny 15. évfordulója alkalmából.

A 10 napos Office Weeken ingyenesen látogathatjuk meg az elmúlt évek győztes irodáit és a trendi dizájnercégek bemutatótermeit, bepillanthatunk a kulisszák mögé, és emberközpontú épületeket járhatunk be. 

A programon több komplexum is szerepel különböző témákkal a fókuszban. A CPI myhive Átrium Park és az Arena Corner irodaházaiban megismerkedhetünk az emberközpontú munkakörnyezettel, megtudhatjuk, hogy a dolgozói jóllétre fókuszáló közösségi és irodaterek milyen hatással lehetnek a munkavállalók elkötelezettségére. A Blue Cube irodaházban kulisszatitkok nyomába eredhetünk, a Streamnet és az Albemarle irodáiban testközelből megtapasztalhatjuk a legújabb technológiai eszközöket és innovatív megoldásokat.

A Graphisoft Park több rendezvénynek is otthont ad, míg a CityPlant vadonatúj bemutatótermében bepillantást nyerhetünk a modern irodaterek trendjeibe, hogyan lehet nagyobb szerepet adni a közösségi tereknek, a növényszigeteknek és a zöldfalaknak. A Nowy Styl rendezvényén a színek alkalmazásaira és mindennapi szerepére, illetve a legújabb színminta-kollekciókra fókuszálunk.

Az Év Irodája verseny idén egyébként a nemzetközi Office of the Year kategóriával bővül, ahol egész Európából várják a legmenőbb irodák nevezéseit. 

A rendezvényeken való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, további részletek itt.

(Borítókép: Office Week)

Címkék