Az augusztus 20-át is magában foglaló négynapos hosszú hétvége kinek a pihenésről, kinek az elutazásról, kinek pedig az őrült veretésről, táncolásról és bulizásról szól. Mutatjuk, melyik nap hova érdemes menni: nappali tánc egy tó körül, őstechnó az erdő mélyén vagy buli a Szent Gellért-szobor lábánál? Valljuk be, egyik sem hangzik rosszul!

Augusztus 16., péntek – Munka után rögtön lehet merülni a Pontoonon!

Ha a hét lezárását követően rögtön belevetnétek magatokat az éjszakába, akkor ha a Pontoon felé veszitek az irányt, rosszul nem járhattok, ott ugyanis a LavaLava újra megteremti nekünk a jó hangulatot, ráadásul ingyenesen is bulizhatunk. A klasszikus house, diszkó és technóütemekért ezúttal Rydim felel, akinek a kapcsolata a LavaLavával hosszú évekre nyúlik vissza. Falcao warm up szettjéhez Drumboy is csatlakozik, a levezetésről pedig ezúttal Tolo fog gondoskodni.

További infók

Augusztus 17., szombat – A nappali bulitól a Balkán-pop-upon át az őstechnóig

SANTSAT – nappali buli Martonvásáron

Van jobb egy olyan forró, nyári bulinál, aminél nem kell átvirrasztani az egész éjszakát? Szombaton Budapest hiánypótló nappali technópiknikjére, a SANTSAT-ra látogathattok el. Különösen érdemes a főváros zajától egy másfajta „zajba″ csöppennetek. A délutáni minifesztivált ezúttal Martonvásáron rendezik meg, ahol Slapstick?, Telemala és Adis is Ok is színpadra lép. A bulizás mellett a mindfulness megtapasztalásához is közelebb kerülhettek egy jógaórán és egy közös meditáción keresztül. Italfronton ismét a Bar Bizarre izgalmas natúr borai várhatók.

További infók

A The Project csapatával újra bevehetitek a Vasúttörténeti Park indusztriális környezetét!

A belvárostól kijjebb a Vasúttörténeti Park és a The Project idei legnagyobb húzása van készülőben: 6 Afterlife-előadóval, csúcstechnológiás hang- és fénytechnikával várnak minket szombaton a Parkba. A látványos esemény szervezői egy fesztiválra való line-uppal készülnek, egymást követik a jobbnál jobb DJ-k a színpadon. Ez lesz az az esemény, ahol a mennyiség tényleg nem megy a minőség rovására!

További infók

Balkáni dallamokra táncolhattok izzadásig a Zsírban!

Augusztus 17-én a Zsírban Balkán-est jön, ami azt jelenti, hogy a repertoáron főként macedón, bolgár, szerb, bosnyák és román dallamok pörögnek majd. Az ízig-vérig szlávos hangulathoz Cselinacz Marko harmonikával járul hozzá, Babcsán Bence sodró furulya-, klarinét- és szaxofonjátékán pedig Gráf Vivi énekhangja fog lebegni.

További infók

Őstechno Party az erdő mélyén, a Dömörkapu Rengetegnél

A Dömörkapu Rengeteg egy varázslatos hely, ahol az erdő mélyén adhatjátok át magatokat egy különleges zenei élménynek. Szombaton a fellépők sorát Placit nyitja meg már kora délután, majd az este folyamán követi őt Beta, az utolsó fellépő pedig Titusz.

Az erdő lakóinak nyugalma érdekében a zene éjfélkor elcsendesül, de nem kell még hazaindulnunk. Tábortűz mellett élvezhetjük a természet nyugalmát, az éjszakát sátorban vagy függőágyban is eltölthetjük a helyszínen, hogy aztán másnap kipihenten térjünk vissza a városba.

További infók

Augusztus 18., vasárnap – Táncoljátok át magatokat a nappalból az estébe a Szent Gellért-szobornál!

A Ritmik egy újabb fergeteges bulival készül augusztus 18-án. Az eseménysorozat a nyáron végigjárta a belváros különböző pontjait, most pedig visszatér az egyik legizgalmasabb szpothoz, a Szent Gellért-szobor lábához, hogy a júniusi buli után ismét egy felejthetetlen élményben lehessen részünk. Este 10 után a zene és a jó hangulat átköltözik a Romkert falai közé, ahol gondtalanul folytathatjuk az egész éjszakás táncot.

További infók

Augusztus 19., hétfő – Felejthetetlen buli a Soroksári úti gyártelepen

A Soroksári úti gyártelepen, az Arzenálban ismét felejthetetlen bulira számíthatunk. Augusztus 19-én megéri ellátogatnunk a városközponton kívül eső klubba, ugyanis a TheCommon erős line-uppal készül, hogy másnap reggelig ne is jusson eszünkbe hazaindulni, és hogy a technóütemek pedig még hosszan a fülünkben lüktessenek.

További infók

Augusztus 20., kedd – Államalapítás ide, másnapi munkanap oda, egy lájtosabb buli vagy koncert még belefér!

Nemzeti Kommenzi x Terra Kontra az Isolában

A másnapi munkanapot is könnyen kizárhatjátok, ha az idei nyár kedvenc új helyszínére látogattok, ugyanis a Népszigeten nyílt Isola augusztus 20-án sem okoz csalódást – a Kommenzi és a Terra Kontra közös erővel szervez egész napos kikapcsolódást a sziget titkos kertjébe. A jó zene mellett piknikezhetünk, tollasozhatunk, játszhatunk, a lényeg, hogy felhőtlenül, újszerűen ünnepeljük az államalapítás ünnepét. Tűzijátékles helyett irány az Isola!

További infók

Államalapítási ünnepség helyett irány a Galaxisok Álomalapítási Ünnepsége!

Az augusztus 20-i tűzijáték a belváros lakóinak kötelező élmény. Kivéve, ha a Galaxisok ugyanebben az időpontban lép fel a Kobuci Kertben. Az ünnepi koncert alkalmából a zenekar eljátssza új lemezét, de újra előveszi és leporolja analóg szintetizátorait is. Társa e nagy vállalásban pedig nem más, mint a Káltes Ekwa.

További infók

Ha másféle programokat is böngésznétek a hosszú hétvégére, ide kattintsatok!

(Borítókép: Juhász Norbert - We Love Budapest)

Címkék