2019-ben nyílt meg az első magyarországi Belodore parfüméria, és ezzel hazánkba is megérkeztek a különleges niche parfümök. 2023-ban újabb üzlettel gazdagodtak, amelyet egy igazán különleges helyen és épületben nyitottak meg, az Andrássy úton, az Operával szemben.

Érdemes belépni a niche parfümök és ennek a különleges boltnak a világába, amely egyszerre hasonlít a 30-as évek luxusáruházaira némi marokkói stílussal fűszerezve, mindeközben modern és letisztult, kényelmes tér fogad. Pont olyan, mint maguk a niche parfümök: egyszerre elegánsak és extravagánsak, különlegesek, igazi egyéniségek a bennük rejlő illatoktól kezdve azokig a különleges üvegcsékig, amelyekbe beletöltik őket.

Kivételes atmoszférájú helyszín

A kivételes stílusérzékkel berendezett Andrássy úti Belodore-ba belépve a vásárlókat a legnevesebb niche illatházak luxusillatainak széles választéka fogadja. Évszázados hagyományaikkal utat mutatnak a modern parfümiparnak is, miközben érzékszerveinkre és érzelmeinkre is hatnak.

Az Andrássy úti helyszín több mint 270 négyzetméteres alapterületével nemcsak egy egyszerű üzlet, hanem jelenleg ez a Belodore nemzetközi kiskereskedelmi lánc legnagyobb, 13. parfümériája is Európában. A belső tér eklektikus kialakítását a klasszicizmus, a szecesszió és Marokkó stílusa ihlette, illetve a niche parfümök gazdag és változatos világa inspirálta.

Egy kimeríthetetlen kincsestár a niche parfümök rajongói számára

Ezek a kis szériás, kézműves parfümök akár természetes, akár szintetikus illatjegyeket tartalmaznak, a legmagasabb minőségnek kell megfeleljenek, és bőrünkkel érintkezve egyedi illatok születnek. A Belodore parfüméria polcain több mint 50, többek közt Londonból, Milánóból, Párizsból és New Yorkból származó exkluzív márka kínálata sorakozik. Köztük olyan különleges brandek, mint a Xerjoff, Creed, Tiziana Terenzi, Edition de Parfums Frederic Malle, Kilian Paris, Etat Libre d’Orange, Byredo, Juliette Has a Gun, Caron, Nishane, Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy’s és még sokan mások.

A Belodore a 2019-es megalapítása óta a luxus és az egyediség szinonimája – Európa 6 országában van jelen, Budapesten most már két helyszínen: az Andrássy úti parfümpalotában és a Régiposta utcában.

Parfümök a krémekben és az otthonunkban

A parfümök által ihletett szobafrissítők igen népszerűek, akár frissebb vagy relaxáló illatokat keresünk. Az illatos olajpálcikák és az illatgyertyák elhozzák otthonunkba a tenger, egy virágoskert vagy éppen a keleti fűszerek varázsát. A Gritti, valamint a Nishane pálcikás lakásillatosítói közül válogathatunk, a Björk & Berries pedig uniszex illatgyertyákat is kínál. Akár arc-, test- és kézápolásról van szó, akkor is választhatunk olyan márkák közül, amelyek kedvenc illatjegyeinket tartalmazzák, a Grown Alchemisttől a Margysig.

Személyes konzultáció a galérián, hogy megtaláld az igazán hozzád illőt

Az orientális ihletésű hátsó üzlethelyiségből lépcső vezet a galérián VIP-konzultáció céljára kialakított exkluzív térbe. Kérdések segítségével a szakértő kideríti az illatprofilunkat – milyen illatokat kedvelünk/használunk, melyek nem tartoznak a kedvenceink közé. A válaszok és stílusunk, illetve megjelenésünk alapján a parfümtanácsadó kiválaszt számunkra különböző illatokat, majd azok alapján, amelyek tetszenek, újabbakat, egészen addig, amíg rá nem találunk a tökéletesre. A konzultációra előzetes időpontfoglalás szükséges. Az üzletben személyesen vagy ezen a telefonszámon lehet időpontot kérni: 06 70 606 2462.

Hazánk legnagyobb, sőt európai viszonylatban is a legnagyobb, mesés kialakítású Belodore üzlete kihagyhatatlan állomása egy Andrássy úti sétának. Könnyen megközelíthető, az Operával szemben találjuk, a Nespresso tőszomszédságában. A bejáratot a Hajós utcáról érhetjük el. Lépjünk be ebbe a mesés világba, és hagyjuk, hogy mind a látvány, mind az illatok elvarázsoljanak. Ha pedig nem jutottunk el a nyári időszakban személyesen valamelyik üzletbe, akkor a webshopban is megrendelhetjük kedvencünket.

Shopping Szponzorált

Belodore Parfüméria Andrássy út

Az Európa több városában is ismert Belodore lánc egyik budapesti üzlete kiválóan megközelíthető, ugyanis az Andrássy úton található, melynek bejárata a Hajós utca felől érhető el.

Címkék