Izgalmas estére készülhetnek a musicalrajongók június 18-án, amikor Bradley Jaden, a West End színpadjainak ragyogó csillaga egyedülálló koncertet ad a Margitszigeti Színházban, a szabad ég alatt. A musicalénekes nem egyedül lép a színpadra, sztárvendégei között köszönti majd Zizi Strallent, a Londoni West End vezető színésznőjét és Sándor Péter magyar musicalsztárt.

Az biztos, hogy június 18-án egy fergeteges estét tölthetünk Budapest legnagyobb szabadtéri színházában, a Margitszigeten, ahol a kedvenc musicaljeink legnagyobb slágerei fognak felcsendülni egyenesen a West End és a hazai színpad csillagainak tolmácsolásában a Bradley Jaden Live In Budapest koncerten.

A tehetség útja Londonból a nagyvilágba

Bradley Jaden számos jelentős színházi elismerést zsebelt már be, első nagy áttörését a Les Misérables (Nyomorultak) musical adaptációjának West End-i előadásán érte el, ahol kezdetben a karizmatikus forradalmár, a demokratikus szabadság és egyenlőség egyik leglelkesebb híve, Enjolras karakterét formálta meg, majd nem sokkal később Javert felügyelő szerepében állt közönség elé.

„Színészként vannak álmaink és törekvéseink, olyan dolgok, amelyeket szeretnénk elérni. Az én álmom mindig is az volt, hogy a Les Misérables társulatában játszhassak. A teljes zenekart hallva csak úgy folynak a könnyeim… Hihetetlen érzés hallani a társulatot, ahogy a One Day More-t éneklik mögöttem – minden alkalommal érzem, ahogy a libabőr végigfut a hátamon” – nyilatkozta Bradley Jaden egy korábbi interjújában.

Sándor Péter a hazai színpadok csillaga

Bradley Jaden mellé a színház egy olyan karakteres és tehetséges hazai művészt hívott vendégül, aki méltó partnere lesz a sztárnak. Sándor Péter előadásmódja jellegzetesen szenvedélyes, mélyen kifejező, amit a retorika, az intonáció, a ritmus, a testbeszéd, a csendek, a látvány és a zeneiség átgondolt eszközei tesznek egyedivé. A koncerten énekel majd többek között a Jekyll és Hyde és a La Mancha lovagja című musicalekből.

A londoni Mary Poppins – Zizi Strallen Budapesten

Zizi Strallen brit színésznő leginkább a Mary Poppins című musical címszerepében nyújtott alakításával vált híressé. Első fontosabb szerepe Meg Kincaid karaktere volt a Merrily We Roll Along című musicalben, legutóbb pedig a Sunset Boulevard koncertprodukciójában lépett színpadra.

Egy est, amely minden musicalrajongó számára kötelező

Trieszt, New York és London után a Margitszigeti Színházba érkező produkció nem csupán újabb állomása Jaden zenei karrierútjának, hanem egy különleges alkalom, ahol a művész eddigi pályafutásának állomásait eleveníti fel dalok és történetek formájában. A produkció Jaden karrierjének egyik csúcspontja, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy a Broadwayn és Budapesten is megcsillogtathatja tehetségét. A műsorban helyet kapnak a legismertebb musicalslágerek olyan darabokból, mint a Szépség és a szörnyeteg, a Shrek, a Wicked, a My Fair Lady, a La Mancha lovagja, Az operaház fantomja, a West Side Story és a Nyomorultak.

Az előadásról itt találtok további infókat, és itt tudtok jegyet vásárolni.

(Borítókép: Gálos Mihály Samu)

Címkék