Június 14-én ismét megrendezik a Mozgás Éjszakáját, ahol szuper programok várnak ránk, ráadásul ingyenesen mozoghatunk több ezer ember társaságában. Bemelegíthetünk egy pörgős zumbával, belevethetjük magunkat a szabadtéri görkoris diszkó őrült hangulatába a Hősök terén, vagy felpattanhatunk a 100 spinning kerékpár egyikére.

Evezhetünk sárkányhajóban vagy SUP-deszkán a Városligeti-tavon, tollasütőt ragadhatunk, ellazulhatunk az egyik jógaórán, latin ritmusokra táncolhatunk, sőt még egy óriási boulder falat is megmászhatunk a Hősök terén.

Éjszakai futóversenyek és görkoris diszkó

A Mozgás Éjszakáján a különböző sportágak kipróbálása mellett lehetőségünk lesz éjszaka Budapest leglátványosabb helyszínein túrázni, az 5,26 km-es útvonal érinti például az új Néprajzi Múzeum tetejét, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul elénk.

De lesznek éjszakai futóversenyek is rövid- (3330 m), közép- (7070 m) és hosszútávon (11.320 m). Ha mindez nem lenne elég, kerékpárra is pattanhatunk, amivel 16,1 km-t tekerve érinthetjük Budapest négy hídját, illetve a Margit-szigetet. Sőt, görkorcsolyát is húzhatunk, és 10,4 km-t korizhatunk az éjszakai Budapest lenyűgöző látványával körülvéve, de akár a hajnalig tartó görkoris diszkóba is bekapcsolódhatunk! Amennyiben teljesítésünket igazoljuk a GeoGo alkalmazással, az Ötpróba-pontok is járnak majd.

18-féle mozgásforma közül választhatunk

Ha ez mind nem lenne elég, még legalább 18-féle mozgásforma közül választhatunk a harcművészetektől és a fitnesztől kezdve a röplabdán, az evezős ergométeren és a jégkorongon át egészen a sakkig, amelyet este 9 és hajnali 4 óra között ingyenesen próbálhatunk ki a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaink, rokonaink és ismerőseink társaságában.

További infókat a Mozgás Éjszakája Facebook-oldalán és Facebook-eseményénél találtok, a részletes programot pedig a weboldalon tudjátok böngészni.

Címkék