Magyarország első – a vizuális megoldásokat középpontba helyező – nemzetközi dizájnkonferenciáját, a POV (Point of View) Budapestet szeptember 19–20-án rendezik meg a Nemzeti Táncszínházban.

Idehaza eddig még nem volt példa hasonló volumenű eseményre, ami összehozza a globális dizájnszcéna és a kreatívipar kiemelkedő alakjait. Szeptemberben ugyanis Budapestre látogat többek között a Pentagram, a Porto Rocha, a Snøhetta, a Koto, a BUCK, a WISE és a Kurppa Hosk, akik olyan márkák brandjein dolgoztak, mint a Nike, a Mastercard, a Netflix, az Airbnb vagy a Pinterest.

A POV Budapesten lesznek előadások, kerekasztal-beszélgetések, kötetlen prezentációk, workshopok és portfólióreview-k, valamint vezetett dizájnséták is. A szervezők, a COMET és a CM.SUPPLY munkatársai Budapestnek nem csak a házigazda szerepét szánják: a Budapest Guide programkínálata a konferencia résztvevőinek a főváros legnépszerűbb (és dizájnperspektívából a legizgalmasabb) helyeit gyűjti majd össze, az éttermektől kezdve a múzeumokig, melynek összeállításában médiapartnerként a We Love Budapest is közreműködik majd.

További részletek az eseményről itt érhetők el. 

(Borítókép: POV Budapest)

Címkék