Keresés EN

Gasztró

Új helyre költözött a MANU+

A MANU család nápolyi tagja pár sarokkal odébb költözött – meglepetéssel vár minket a Vámház körúton.

A Lónyay utcából ismert MANU-sok 2018 óta árultak nápolyi pizzát az Unger-ház udvarában, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig egy évvel később ki is bővítették a vendégteret. Az elmúlt 5 évben ott találtuk őket, most viszont átköltöztek a Vámház körút 8. szám alá. Bár légvonalban nem mentek messze, mégis nagy a változás.

Egyrészt a vendégtér nagyobb lett, másrészt sokkal naposabb, de ami igazán nagyot szól, hogy sikerült fatüzelésű kemencét betenni a korábbi gázos helyett, így mostantól még inkább nápolyi a hangulat.

  • Gasztró

    MANU+

    A Pizza Manufaktúra egy piros pöttyös hely az Erkel utcában, a római stílusú, a Margittól a Crudóig terjedő, vékony tésztás pizzái sok próbán átmentek már. Ezért 2018 májusában eljött az idő, hogy a csapat egy új hellyel és egy picit más koncepcióval jelentkezzen: a nápolyi pizzával a központban.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Neked ajánlott

A