Keresés EN

Shopping

„Ha van eljegyzési gyűrű, miért ne lehetne megvan a jogsim fülbevaló?” − Itt az önszeretet új ünnepe, a Self Love Day

Beköszöntött a... − mondanánk, hogy a tavasz, de ez még csak a február. Az idő fagyos, könnyfakasztó, a karácsonyi varázslatnak rég annyi, az év eleji lendületet pedig már elég valószínű, hogy megtörték a tennivalók, az átlagnapok beszippantottak, a téli depresszió kezd túlságosan is eluralkodni rajtunk. Mit tehetünk, mit nem? Február 2-án és 3-án szenteljük az időt magunkra, ugyanis az IKIIKI Jewelry megalapította az önszeretet ünnepét, amihez már 8 másik magyar lifestyle márka is csatlakozott.

Sokszor elfelejtjük, hogy az önszeretet és önmagunk jutalmazása nem kevésbé fontos annál, mint amikor egy szerettünket ajándékozzuk meg. Különösen fontos akkor, amikor a hideg, a ború és az első negyedév őrülete leszívja minden tartalékunkat. Mi lehetne erre jobb orvosság, mint megajándékozni magunkat egy szép ékszerrel, kiegészítővel, design tárggyal vagy épp lemezzel? Tovább nem is kell magyarázni a február 2-i és 3-i új ünnep létjogosultságát.

„Ha van eljegyzési gyűrű, miért ne lehetne megvan a jogsim fülbevaló?” – tette fel a költői kérdést Horányi Kinga, az IKIIKI Jewelry ékszermárka megalapítója. A márka egyébként már jó ideje zászlóshajója a nem tipikus, személyes ünnepléseknek. Nemrég indított #ikiikimoments kampányában is arra hív minket, hogy merjünk emléket állítani azoknak a pillanatoknak is, amik külső szemmel nézve egyáltalán nem tűnnek ünnepélyesnek, számunkra mégis nagy jelentőséggel bírnak. 

„Legyen szó egy tanfolyam elvégzéséről, egy megkönnyebbülést hozó szakításról vagy egy teljesen átlagos napról, egy számunkra fontos pillanatnak szép emléket állíthatunk egy ékszerrel. A Self Love Day pedig egy újabb alkalom az ünneplésre." – mesélte lelkesen Horányi Kinga.

Az egész ötletet több márka is támogatja, mint például a Pleasure is pretty, a Verkstaden vagy az Oho Ceramics, így kedvezményekkel is várnak mindenkit saját platformjukon és üzlethelyiségükben. Kedvezményesen szerezhetjük be még a Planet Fossil lifestyle termékeit, a ParbiArt kerámiáit, az Angelabognar Leather Goods táskáit, a Pilea Projekt növényeit és a Pikszis design dolgait is. A márkák arra bátorítanak minket, hogy ezen a két napon tényleg gondoljunk magunkra végtelen szeretettel, adjuk meg ezt a két napot annak, hogy tényleg magunkra figyelünk, és találjuk meg a hozzánk legjobban illő vagy régóta áhított, önazonosságot erősítő ajándékot!

Cimkék

Kapcsolódó írás

shopping

Az IKIIKI Jewelry és a Pleasure is pretty összebútorozott – Megnyitott a Hullám Stúdió

A Rákóczi tér a felfutó negyedek közül az egyik legizgalmasabb, és napról napra lep meg minket egy-egy újdonsággal, újabb hellyel vagy kollaborációval. Nemrég a Hullám Stúdióban jártunk.

Hasonló tartalmak

Gasztró Shopping Szponzorált

Konyhakiállítás 2024

A Papp László Budapest Sportarénában idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását. A március 1. és 3. között megvalósuló eseményen több mint 100 kiállító vesz részt, és közel 8000 négyzetméteren várják majd az építkezőket, a konyhafelújítókat és a sütés-főzés szerelmeseit, hogy megismerkedhessenek a hazai és nemzetközi újdonságokkal. A kiállítók standjainak kínálata mellett a szervezők számos programmal készülnek, továbbá különleges kedvezmények és egy nagy értékű nyereményjáték is várnak bennünket a 14. alkalommal megrendezett Konyhakiállításon.

Shopping

Fekete piac a Pikszisben

Még mielőtt beköszönt a sokunk által várva várt tavasz, a szemhunyorgató napsütéssel, a rengeteg összezavaró illattal és színnel, ünnepeljük még kicsit a szürkét, a sötétet, a feketét! Piaccá alakítják a Pikszis tereit és meghívnak 13 magyar designert és művészt a kedvencekből, akik a legsötétebb oldalukat és alkotásaikat mutatják meg nekünk. Az emeleten társasjátékozni lesz lehetőségünk, a falakon pedig az aktuális Off the Skin kiállítás erősíti a fekete vizuált.

Shopping

MFÖEK vásár & aukció

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát idén először egy izgalmas újdonsággal készül: az MFÖEK Tavaszi Fesztivál keretében több eseményt is terveznek, amelynek első felvonása az adománygyűjtéssel egybekötött vásár & aukció lesz, március 3-án. A szervezők egyedi pólókkal és felsőkkel, MFÖEK merch-ökkel készülnek, lesz helyszíni aukció Eke Angival és akusztikus koncert Saya Noéval.

Neked ajánlott

A