Beköszöntött a... − mondanánk, hogy a tavasz, de ez még csak a február. Az idő fagyos, könnyfakasztó, a karácsonyi varázslatnak rég annyi, az év eleji lendületet pedig már elég valószínű, hogy megtörték a tennivalók, az átlagnapok beszippantottak, a téli depresszió kezd túlságosan is eluralkodni rajtunk. Mit tehetünk, mit nem? Február 2-án és 3-án szenteljük az időt magunkra, ugyanis az IKIIKI Jewelry megalapította az önszeretet ünnepét, amihez már 8 másik magyar lifestyle márka is csatlakozott.

Sokszor elfelejtjük, hogy az önszeretet és önmagunk jutalmazása nem kevésbé fontos annál, mint amikor egy szerettünket ajándékozzuk meg. Különösen fontos akkor, amikor a hideg, a ború és az első negyedév őrülete leszívja minden tartalékunkat. Mi lehetne erre jobb orvosság, mint megajándékozni magunkat egy szép ékszerrel, kiegészítővel, design tárggyal vagy épp lemezzel? Tovább nem is kell magyarázni a február 2-i és 3-i új ünnep létjogosultságát.

„Ha van eljegyzési gyűrű, miért ne lehetne megvan a jogsim fülbevaló?” – tette fel a költői kérdést Horányi Kinga, az IKIIKI Jewelry ékszermárka megalapítója. A márka egyébként már jó ideje zászlóshajója a nem tipikus, személyes ünnepléseknek. Nemrég indított #ikiikimoments kampányában is arra hív minket, hogy merjünk emléket állítani azoknak a pillanatoknak is, amik külső szemmel nézve egyáltalán nem tűnnek ünnepélyesnek, számunkra mégis nagy jelentőséggel bírnak. 

„Legyen szó egy tanfolyam elvégzéséről, egy megkönnyebbülést hozó szakításról vagy egy teljesen átlagos napról, egy számunkra fontos pillanatnak szép emléket állíthatunk egy ékszerrel. A Self Love Day pedig egy újabb alkalom az ünneplésre." – mesélte lelkesen Horányi Kinga.

Az egész ötletet több márka is támogatja, mint például a Pleasure is pretty, a Verkstaden vagy az Oho Ceramics, így kedvezményekkel is várnak mindenkit saját platformjukon és üzlethelyiségükben. Kedvezményesen szerezhetjük be még a Planet Fossil lifestyle termékeit, a ParbiArt kerámiáit, az Angelabognar Leather Goods táskáit, a Pilea Projekt növényeit és a Pikszis design dolgait is. A márkák arra bátorítanak minket, hogy ezen a két napon tényleg gondoljunk magunkra végtelen szeretettel, adjuk meg ezt a két napot annak, hogy tényleg magunkra figyelünk, és találjuk meg a hozzánk legjobban illő vagy régóta áhított, önazonosságot erősítő ajándékot!

Címkék