Szinte már az ajtón kopogtatnak az ünnepek, és hamarosan kitör a téli szünet, ha pedig programot keresünk a téli napokra, akkor vegyük az irányt a belváros közepe felé! A Városháza parkban jégfolyosóval kibővített koripálya vár ránk, a Deák Ferenc téren pedig a karácsonyi vásár forgatagában hangolódhatunk az ünnepekre. A koripálya január 7-ig nyitva tart, így a téli szünet végéig csúszkálhatunk város szívében.

110 méter hosszú jégfolyosóval és több, mint 500 négyzetméteres jégpályával várja a vásározókat idén a Főváros egészen január 7-ig. A Budapest Brand nZrt. egy igazi, téli és családi élményekben gazdag, megújult ünnepi környezettel vár minket.

Szuper kedvezményekkel korizhatunk!

2024. január 7-ig mindennap korcsolyázhatunk a város szívében, a Városháza parkban. A jégpálya hétfőtől szerdáig reggel 8-tól 20 óráig, míg csütörtöktől vasárnapig egy órával tovább, egészen 21 óráig tart nyitva.

A belépőjegy is igen kedvező, 1950 Ft-os áron elérhető, amiből az Énbudapestem applikációval 15% kedvezményt kaphatunk. 72 órás Budapest Carddal pedig egy alkalommal ingyen használhatjuk a jégpályát. A helyszínen – a készlet erejéig – korcsolyát is lehet kölcsönözni. Az árakról bővebb információ a weboldalon érhető el.

Sült gesztenyét a zsebbe, forralt bort a kézbe!

Mind a Deák Ferenc téri Karácsonyi Vásárban, mind a Városháza parkban olyan finomságok várják a látogatókat, mint az ilyenkor elengedhetetlen sült gesztenye, a kürtőskalács, de kapható street food és lángos is. Érdemes tehát felfedezni a vásárt és az élményparkot, és egy forró teával vagy forralt borral a kézben elmerülni az ünnepi forgatagban. 

Ha csoportképet készítenénk vagy szelfizni támadna kedvünk, karácsonyi installáció, fényoroszlánok és fotófal is vár a helyszínen.

Itt még beszerezhetitek a karácsonyi ajándékokat!

Szintén a Deák Ferenc téren minőségi, hazai, kézzel készített termékeket láthatnak és vásárolhatnak a vásárba érkező vendégek. A kézműves standoknál szívvel-lélekkel készült egyedi portékákat szerezhetünk be az ünnepekre: kerámiák és csalogató mézeskalácsok, macaron, különleges díszek a karácsonyfára és még számos egyedi dísztárgy található a kínálatban.

A pontos nyitva tartást és további infókat a Budapesti Karácso nyi Vásár és Városháza Téli Élményparkja weboldalán, Facebook-oldalán vagy Instáján találtok!

Címkék