Keresés EN

Gasztró

Ingyen sajtburgerrel nyitja meg új üzletét a Simon's Burger

Az idei év legnagyobb dobására készül a méltán népszerű Simon's Burger: december 17-én új üzletet nyitnak a belvárosban, az Arany János utcai metrómegálló mellett.

December 17-én déli 12 órakor nyit meg az Arany János utcai metrómegállónál a korábban már általunk is méltatott Simon's Burger új üzlete, és a nyitásról úgy beszélnek és posztolnak, mint a legnagyobb idei eseményükről. Nem véletlenül.

Az első 500 vendég például ingyen kapja majd a sajtburgert, de számos egyéb ajándék és merch-termék is gazdára talál. Az online is követhető megnyitón az első 50 vásárló között egy 1 millió forint értékű Simon's Burger kártyát sorsolnak ki. Érdemes tehát nemcsak elmenni az eseményre, de az első között is érkezni.

A Simon's Burgerről korábban ebben a cikkünkben írtunk bővebben, míg a szintén hozzájuk tartozó Simon's HotDogról ide kattintva olvashattok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Neked ajánlott

A