Ahogy beköszöntött a zimankó, nem is vágyunk másra, mint a hideg utcáról betérni egy kellemes kávézóba, ahol finom italok és jóleső falatok mellett melegedhetünk fel. Ha a Ferenciek tere közelében járunk, akkor a Katona József Színház kávézója remek választás, hiszen a legtöbb színházi büfével ellentétben a kantin: nem csupán az előadások idején, hanem mindennap nyitva áll a vendégek előtt.

A téli időszakban a belvárosban megszokottól eltérően a kantin: remek árakkal vár, ha forraltborozásról van szó, és különleges, Bailey’s vagy Unicum hozzáadásával megbolondított kávé- és teakülönlegeségeket is megkóstolhatunk, miközben egy jót beszélgetünk, olvasunk, vagy várjuk az előadás kezdetét.

A széles italválaszték mellé süteményeket, például egy különleges ízvilágú matcha teás-epres-fehér csokis-fekete szezámos szeletet is kérhetünk. Este, ahogy közeledünk az előadások kezdetéhez, szendvicseket vagy a mindenki által oly kedvelt frissen sült perecet is választhatjuk.

A kantin: hétköznaponként 14 órától, hétvégente 16 órától vár minket!

Emellett igazán kiváló helyszíne lehet zárt körű céges programoknak is, hiszen akár több száz fős rendezvények lebonyolítását és cateringszolgáltatását is tudják vállalni. Ha tehát egy különleges helyszínt választanánk egy nagyobb eseménynek, ne hezitáljunk felkeresni a Katonát!

Az aktuális előadásokról itt találtok infókat, jegyeket pedig itt tudtok vásárolni.

Címkék