Keresés EN

shopping

A ruhákon túl – Környezettudatos kapszulakollekcióval jelentkezett a TOMCSANYI

A TOMCSANYI divatmárka most a ruhatervezésen túl létrehozta lakberendezős kollekcióját. Megérkezett az új, környezettudatos Home kapszulakollekció.

A kollekcióban díszpárnák, puffok és hengerpárnák találhatók. Ezek különlegessége, hogy egyrészt a külső huzatot „elfekvő” TOMCSANYI anyagokból varrták – régi vagy bent ragadt anyagokból, esetleg mintakollekcióhoz rendelt, de a végső kollekcióba be nem került színállásokból –, másrészt pedig a töltőanyag szabászati hulladékának újraszálasításával készült. A díszpárnák és puffok alkotta Home-minikollekciót a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettsége ihlette. 

A Home-kollekciónak köszönhetően a gyártás már hulladékmentesen működik, ami egyedülálló a magyar divatiparban, és az európai uniós célokkal és szabályozással is összhangban van. Az Európai Unió célja ugyanis a körforgásos textilipar megteremtése 2025-re, amikortól a gyártóknak meg kell oldaniuk a textilhulladékok külön gyűjtését vagy újrafelhasználását.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

10+1 remek sör télre vagy akár az ünnepekre

?>

Nincs kőbe vésve, hogy a hideg időben nem eshet jól a frissítő nedű, különösen, ha prémium kézműves sörökről van szó.

Pillanatképek Budapest két legnagyobb karácsonyi vásárából – Fotógaléria

?>

Ha élőben nem is, összeállításunkon keresztül átélhetjük az ünnepi hangulatot, lélekben átsétálva a Szent István térről a Vörösmarty térre.

Shopping

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Neked ajánlott

A