Keresés EN

shopping

Ekkor nyílnak idén a legnagyobb budapesti karácsonyi vásárok

Advent első vasárnapjáig már kevesebb mint egy hónap van csak hátra, ami azt jelenti, hogy rövidesen ünnepi fénybe öltöznek a közterek, a legnagyobb karácsonyi vásárok pedig megnyitják kapuikat Budapesten és környékén is. Az alábbiakban összegyűjtöttük a pontos nyitási időpontokat.

Advent Bazilika 2023

A legtöbben alighanem a Szent István-bazilika előtti téren megrendezett Advent Bazilikát várják, melyet már háromszor is megválasztottak Európa legjobb karácsonyi vásárának. A negyedik elismerésére pályázó vásár november 17. és január 1. között várj a látogatókat.

Részletes program és további részletek itt.

Vörösmarty Classic Xmas 2023

A Vörösmarty téri karácsonyi vásárt tavaly óta már Vörösmarty Classic Xmas néven rendezik meg. Itt is november 17-én indul az ünnepi forgatag, amely december 31-ig tart majd. A vásár egyik főattrakciója most is az ingyenes kisvasút lesz.

Részletes program és további részletek itt

Advent Óbudán 2023

A belvárosi vásárok mellett az Advent Óbudán eseményei is népszerűek, nagyban köszönhetően Óbuda macskaköves utcáinak és kisvárosias jellegének, ami az ünnepi készülődésnek is egyedi hangulatot kölcsönöz. A Fő térre december 1. és 23. között várják mindazokat, akik ebben a miliőben hangolódnának az ünnepre.

Részletes program és további részletek itt

+1: Advent Szentendrén 2023

Azok, akik az óbudaihoz hasonló hangulatra vágynak, de szívesen ki is ruccannának kicsit az adventi időszak alatt, Szentendre tökéletes választás. December 2. és január 7. között várják a helyieket és a környékbelieket, turistákat egyaránt, számos kulturális-művészeti programmal kiegészítve.

Részletes program és további részletek itt 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Sapkát, sálat, balaclavát! – Bohém, egyedi tervezésű kiegészítők a téli depi ellen

?>

Vészeljétek át a telet bohém és stílusos sálban, sapiban, balaclavában vagy puffer kendőben – 14 tervezőt vadásztunk össze nektek!

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A