Keresés EN

budapest

Egészen tavaszig nem közlekedik a Zugligeti Libegő

A Zugligeti Libegő 2024. március 31-ig karbantartás miatt zárva tart.

A Zugligeti Libegő különleges panorámájával, Budapest egyik legszebb kirándulóhelyén egész évben, a hét minden napján – a karbantartási napok kivételével és rossz időjárás esetén – várja a libegőzni vágyó utasokat. A karbantartási napok alapesetben a páros hetek hétfői napjai, kivéve ünnep- és munkaszüneti napokon. Most azonban egészen tavaszig nélkülöznünk kell majd a használatát.

A Zugligeti Libegő 2024. március 31-ig karbantartás miatt zárva tart. Azoknak az utasoknak, akiknek a jegye a karbantartás ideje alatt jár le, a jegy árát visszatérítik, ehhez ezen az elérhetőségen kell felvenni a kapcsolatot a BKV-val: libegoszamla@bkv.hu

Forrás: BKV

Cimkék

Hasonló tartalmak

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A Budapest150 bemutatja: Budapest hősei

?>

A főváros egyesítésének 150. évfordulóján a Budapest Hősei projekt keretében olyan szakembereket ismerhetünk meg, akiknek hálásak lehetünk minden nap.

Budapest

Emlékek arról a bizonyos 1987-es budapesti hideg télről

?>

A nagy 1987-es tél a mai napig különös nosztalgiát ébreszt azokban, akik átélték.

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Neked ajánlott

A