Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Gasztró

Megnyílt a jövő ételudvara – FoodPort a KÖKI Bevásárlóközpontban

A KÖKI FoodPort ételudvar nemcsak esztétikus környezetet biztosít az étkezéshez, de működésében is fenntarthatóságra törekszik, mindezt jövőbarát megoldások alkalmazásával. A zöld növényzet, az otthonos környezet csak ráadás, ha megéheztünk vagy innánk valami finomat, számos étterem és kávézó ajánlatából válogathatunk. Emellett a KÖKI Bevásárlóközpont mindent korosztály számára kínál élményeket.

Milyen a jövő ételudvara?

A KÖKI Bevásárlóközpont FoodPort ételudvarában ott van a válasz, hiszen az új beruházás során fontos szerepet kapott a szemléletformálás és a konkrét zöldfelületek növelése is elsődleges cél volt. Az ételudvar felújításakor fő szempont volt a jövőbarát megoldások alkalmazása, illetve az a koncepció, miszerint a felújítást végző szakemberek a lehető legkevesebb hulladékot termeljék.

A megújult ételudvar nemcsak esztétikus és otthonos környezetet biztosít az étkezéshez, de működésében is fenntarthatóságra törekszik.

A megújult ételudvar nemcsak esztétikus és otthonos környezetet biztosít az étkezéshez, de működésében is fenntarthatóságra törekszik.

Amíg a természetességről a buja növényzet és rengeteg napfény gondoskodik, addig a különös odafigyeléssel végzett szelektív szemétgyűjtés és a gyereksarok környezettudatosságra nevelő játékai hatékony eszközei a szemléletformálásnak.

A magyarostól a street foodig

A FoodPortban mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat, legyen szó akár egy finom ebédről, valami könnyedebb harapnivalóról, vacsoráról vagy egy csábító édességről. Az ételudvarban a hagyományosabb és magyaros ízek kedvelői mellett a street food ételek kedvelői is bőségesen válogathatnak a pizzától a hamburgeren át a csirkés és az ázsiai wokos ételekig. Emellett arra is lehetőség van, hogy elkortyoljunk az egyik kávézóban egy finom kávét egy süti társaságában, miközben élvezzük a sok zöld növény látványát és a nagy ablakokon beszűrödő napfényt. A fiatalabb korosztály pedig biztosan szívesen választ majd a bubble tea-tItt éritek el a vendéglők, kávézók részletes listáját.

Kicsiktől a nagyokig – élmények a KÖKI-ben minden korosztálynak

A KÖKI „Te vagy a központban” szlogenjéhez hűen mindig kitalál valami újat, és minden korosztály számára kínál szórakoztató és edukáló programokat.

A KÖKI „Te vagy a központban” szlogenjéhez hűen mindig kitalál valami újat, és minden korosztály számára kínál szórakoztató és edukáló programokat.

Az év elején nyílt meg az elektromosgokart-pálya, majd szeptemberben a tetőkertben a KÖKI Dínópark is, amelyről részletesebben is írtunk. Előbbi a kamasz korosztály, az utóbbi rövid idő alatt az óvodások és kisiskolások kedvencévé vált. Emellett az üzletkínálat is folyamatosan bővült.

Szolgáltatások a BabaMama szobáktól a BringaPontig

Láthatjuk, hogy a KÖKI Bevásárlóközpont megújuló szolgáltatásai minden korosztálynak kínálnak kapcsolódási pontot. Az első és második emeleten található BabaMama szobákban kényelmes szoptatófotel, pelenkázó asztal és mosdó került kialakításra. A parkolóban található 3 duplacsatlakozós AC-töltő mellett itt található az első egyenáramú villámtöltő is, amit a földalatti parkoló bejáratánál helyeztek el. Ha kerékpárral érkezünk, a BringaPonton igénybe vehetjük szerelőállványokat, kézmosókat, öltözőszekrényeket és e-bike-töltőket, illetve őrzött kerékpártárolót is biztosítanak. Ha pedig megéheztünk irány a FoodPort valamelyik üzlete, ahol kellemes környezetben ehetünk és ihatunk. A KÖKI app segítségével pedig egyszerűen tájékozódhatunk mindezek a lehetőségek, akciók és újdonságok között.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Neked ajánlott

A