Keresés EN

Látnivalók és kultúra

Jenna Ortega egy Hajós utcai vintage üzletben fotózkodott

Július második felében nyílt meg a LoveChild Vintage a Hajós utcában, és úgy látszik, hogy máris messze jutott a híre, hiszen az éppen Budapesten tartózkodó Jenna Ortega is meglátogatta őket.

Az Index.hu információi szerint a Jenna Ortega és Paul Rudd főszereplésével készülő produkció forgatása már júliusban elkezdődhetett titokban, mostanra viszont már egészen biztosra vehetjük, hogy javában zajlanak a munkálatok az A24 stúdió filmjén, melyet Ari Aster produceri munkája mellett Alex Scharfman rendez.

Szabadidejében Jenna Ortega is csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik mostanában nyakukba vették Budapestet: Billie Eilish, Lorde, Mads Mikkelsen, Eddie Redmayne vagy éppen Frank Ferrer után az amerikai színésznő a nemrég megnyílt, általunk is nagyon kedvelt Hajós utcai LoveChild Vintage-ben járt és fotózkodott is a bolt csapatával.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Ezek voltak Budapest legnagyobb karácsonyi látványosságai az elmúlt 200 évben

?>

A karácsony az év egyik legkülönlegesebb időszaka, így volt ez már 200 évvel ezelőtt is.

A Mikulás után a Jégkirálynő is Budapestre érkezett

?>

A Cinema Mysticában, Budapest első, digitális művészeti kiállítóhelyén 8 új installációval köszöntött be a tél.

Különleges jelek lepik el karácsonyig Erzsébetvárost, a felét már láthatjátok

?>

Ezek a különös jelek a pesti gettó határát jelzik, amit 1944. december 10-én zártak le. A kis táblácskákat a VII. kerület utcáin fedezhetitek fel.

Frida Kahlo-fotókiállítással ünnepli jövőre 130. születésnapját a Mai Manó Ház

?>

A magyar fotóművészeti élet központja, az 1894-ben épült Mai Manó Ház jövőre lesz 130 éves. 2024-ben izgalmasabbnál izgalmasabb kiállításokkal várnak.

Neked ajánlott

A