Keresés EN

Éjszakai élet Hírek

Lorde egy népszerű belvárosi romkocsmában vezette le Sziget Fesztivál-os koncertjét

Első ízben lépett fel Magyarországon augusztus 14-én Lorde, aki úgy fest, hogy tényleg komolyan gondolta, hogy koncertje után felfedezi Budapestet.

Az új-zélandi énekesnő ugyanis már a színpadon is megemlítette, hogy szeretné megnézni a várost, útja pedig egyenesen a Csendes Létterembe vezetett először, a romkocsma csapatának beszámolója szerint ugyanis viszonylag hamar megérkeztek hozzájuk.

Azt is elmesélték nekünk, hogy Lorde és kísérete teljesen hétköznapian tért be a Csendesbe, ittak egy kör koktélt, majd tovább is álltak. A személyzettel is nagyon kedvesek voltak és a többi vendég is tiszteletben tartotta, hogy az énekesnő lazítana egy kicsit.

Lorde magyarországi debütálása nekünk egyébként nagyon tetszett, koncertjének csúcspontja pedig az volt, amikor a szintén aznap fellépő Caroline Polachek is csatlakozott hozzá a Green Light című dal erejéig. Erről a meglepetésről számos neves zenei magazin is beszámolt a Rolling Stone-tól a Stereogumon át a The Line of Best Fitig. Sajnos ezt az emlékezetes pillanatot nem volt lehetőségünk megörökíteni, azonban a koncert korábbi szakaszáról így is tudunk mutatni nektek néhány fotót. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Sem sárkányok, sem koboldok nem lakják, csak télen a denevérek – A Szopláki-ördöglyuk

A misztikus nevű, különleges barlangrendszer egy sziklafal tövében nyílik, a Pilisszentkeresztről a Két-bükkfa-nyereg felé vezető turistaút mellett.

Szabadidő

10 izgalmas márciusi program 1500 forint alatt

Rémlénykongresszus, élő hangoskönyv vagy szervezett séta – az a közös ezekben a programokban, hogy nem kell a zsebünk mélyére nyúlni a jegyárakért, mindegyik belefér egy maximum 1500 forintos keretbe!

Neked ajánlott

A