Keresés EN

látnivalók és kultúra

Egy belvárosi reggelizőben járt Mads Mikkelsen

A dán színész a Dust Bunny című horrorfilm forgatása miatt tartózkodik Budapesten, a minap az egyik belvárosi reggelizőbe is betért, ahol készített néhány közös fotót a személyzettel.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Budapesten készül majd a Bryan Fuller (Hannibal, Halottnak a csók) által írt és rendezett Dust Bunny című horrorfilm, melynek egyik főszerepét Mads Mikkelsen játssza, azóta pedig már el is kezdődött a forgatás.

Szabadidejében nem csupán Bryan Fuller járja szívesen a várost az Instagram-profilja szerint, de Mads Mikkelsennel is találkozhatnak a szerencsések, nemrég ugyanis a Dorottya utcai Edison & Jupiterben járt, amit egyébként mi is nagyon kedvelünk. Bár sajnos a fotók már sem a színész hivatalos felületein, sem a reggeliző oldalán nem érhetők el, a szemfüles rajongóknak köszönhetően még meg lehet nézni őket a különböző social media felületeken. Alább ezekből szemezgettünk.

A Dust Bunny lesz egyébként Fuller első mozifilmje, melyben Mikkelsen mellett Sigourney Weaver is fontos szerepet játszik majd, így érdemes nyitott szemmel járni Budapest utcáit, mert egy másik legendás színésszel is összefuthatunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Budapest Szubjektív – Németh Juci

?>

Interjúsorozatunkban Németh Juci énekesnőt kérdeztük a Budapesthez fűződő viszonyáról.

Szponzorált

A The New Yorker mintájára itt a The Budapester – 151 illusztráció mesél a fővárosról a Városháza udvarán

?>

151 illusztráció idézi fel a budapestiek városi élményeit a The New Yorker hetilap borítóinak nyomán, a grafikákat a Városháza parkban nézhetjük meg.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A