Nemsokára újra várja a libegőzni vágyó utasokat a VIII. Libegők Éjszakája, amikor fentről tekinthetünk le az esti fővárosra.

Különleges estét tölthetünk el július 15-én, ugyanis sötétben is libegőzhetünk, Budapest éjszakai panorámájában gyönyörködve. Este 7-től éjjel 1 óráig utazhatunk a Zugligeti Libegőn, pontosan 00.30 percig lehet majd a völgyállomásról a hegyállomásra utazni. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló, 4000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható. A jegyek már elővételben is megvásárolhatók 2023. június 23-tól a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, nyitvatartási időben. 

Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján a Deák téri Múzeumban 16 óráig, a helyszínen, a Zugligeti Libegőnél 17:30-tól vásárolhatók meg. A jegyek a libegő szállítási kapacitásának a mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre! A szervezők a várható nagy tömeg, illetve a zsúfoltság elkerülése érdekében azt tanácsolják, hogy időben érkezzünk a helyszínre. (Napnyugta július 15-én 20:37 órakor lesz.)

További részletek itt.

Címkék