Jön a kiállítás, ami minden Jurassic Park- és dínórajongó számára kötelező látványosság lesz, legyen szó kicsikről vagy felnőttekről. Az őslények már Budapesten vannak, mi pedig belestünk a színfalak mögé, és megnéztük, hogyan költöztetik be őket a BOK Sportcsarnokba. A DínóVerzum július 7-től 40 életnagyságú dinoszaurusszal várja a látogatókat.

Július 7-én a dínók életre kelnek, és beköltöznek a BOK Sportcsarnokba, ahol 40 életnagyságú dinoszaurusz, interaktív VR-élmény és régészkedés várja majd a látogatókat. Még a kiállítás megnyitása előtt bejutott fotósunk, Polyák Attila, hogy megörökítse a dínókat szállító kamionok érkezését, és azt, ahogy leemelik és beköltöztetik a hatalmas, még becsomagolt dínószobrokat.

A közel 3000 négyzetméteres „őskori lelőhelyen” visszarepülhetünk a földtörténet leghatalmasabb őshüllőinek idejébe. A DínóVerzum kiállításon nem csak a szórakozásé a főszerep, hiszen miközben a mintegy 40 életnagyságú példány között kalandozunk, számtalan érdekes tényt is megtanulhatunk. Az őslények világában nemcsak a dínók fantasztikus méretei ejtik ámulatba a látogatókat, hanem számos extra aktivitással várják a közönséget. Ilyen például a Kids Zone, ahol a gyerekek régészekké válhatnak, vagy a Sketch and post sarok, ahol a dinoszauruszrajzok digitálisan kelnek életre. A VR-élmény segítségével testközelből is érzékelhető a dínók kalandos élete, míg a Dínó ride során azt figyelhetjük meg, milyen az, amikor barátságos társ lesz belőlük.

További infó itt.

Címkék