A Valyo, város és a folyó a RAKPART_2023 rendezvény egész ideje alatt a pesti alsó rakparton lévő, eddig zárt ajtók mögé juttatja be a budapestieket. Lesz filmvetítés, workshop és ruhacsere is.

A hétvégente nyitott pesti alsó rakpart szakasza padokkal, napágyakkal, növényekkel, árnyékolókkal, párakapuval és programokkal vár minket már két hete, egészen szeptember 24-ig. Ez már a harmadik nyár, hogy valamelyik rakpart vagy annak szakasza közparkká alakul át. A RAKPART_2023 elnevezésű esemény a Lánchíd és az Erzsébet híd közötti résznek lett a helyszíne. A Lánchídtól indulva először egy grillező lett kihelyezve, ezután találjuk a piknikzónát, aztán a sportplaccot, a közösségi viadukt környékén pedig a gyerekplaccot és a WC-ket. 

A Valyo, város és a folyó a RAKPART_023 rendezvény egész ideje alatt a pesti alsó rakparton lévő, eddig zárt ajtók mögé juttatja be a budapestieket.

„Bemutatkozik a VIADUKT. Észrevetted már, hogy a 2-es villamos alatt több kilométer hosszan lakatra zárt ajtók rejtenek valamit?” – írják.

„Bemutatkozik a VIADUKT. Észrevetted már, hogy a 2-es villamos alatt több kilométer hosszan lakatra zárt ajtók rejtenek valamit?” – írják.

Az évtizedekig elzárt hatalmas helyiségeket most bárki birtokba veheti a RAKPART_2023 teljes ideje alatt. Hétvégénte az itt kialakított közösségi térben lesz filmvetítés, ruhacsere, civil szervezetek programjai, társasjátékozás, barkácsworkshop és még sok más program.

Címkék