Ha egy vegán éttermet keresünk, ahol a street food fogások új életre kelnek, akkor érdemes ellátogatni a Las Vegan's burgerezők egyikébe, melyek már a főváros számos pontján megtalálhatóak. A hely igazi erőssége a hamburgerekben rejlik, amelyek változatos alapanyagokból készülnek, ezeket pedig már a Las Vegan's legújabb egységében a Zsiráf Pestben is megkóstolhatjuk. A Nyugati pályaudvar környékének legnagyobb teraszos, lazulós helyén már nemcsak a bulik, de szuper vegán street food fogások is várnak.

A Zsiráf Pest a belváros egyik legizgalmasabb kerthelyisége, ráadásul Budapest egyik legjobban megközelíthető pontján, a Nyugati pályaudvar közelében találjuk. Ide költözött be nemrég a Las Vegan's food truckja, ami hangulatos környezetben várja a vendégeket, a változatos étlapon pedig mindenki megtalálja a kedvére valót.

A Las Vegan's választéka rendkívül színes, minden klasszikus street food fogás megtalálható növényi alapanyagokból elkészítve. Az igazi élmény azonban a burger, amely különleges feltétekkel és szószokkal készül, kizárólag minőségi alapanyagokat használnak hozzá, és a növényi sajttól kezdve, a borsófehérjéből és szójából készített pogácsán át, a szejtánig és a gombafasírtig számos változatban kaphatóak.

A Las Vegan's-ban nem csak a burgerek, hanem különböző tálak, wrapek és snackek is kaphatóak, ezek mellett a desszertek is kiválóak. A desszertek között szintén széles a választék, a kínálatban található például ízletes brownie, cukormentes snickers vagy frissítő tápiókapuding is. 

Ha bulizni indulunk, vagy csak kiülnénk egy italra a barátokkal Budapest egyik legvagányabb teraszára, akkor a Zsiráf Pest tökéletes választás lesz, ahol izgalmas, húsmentes fogásokkal kísérhetjük az estét – a Las Vegan's food truckjának hála.

Címkék