Keresés EN

Éjszakai élet

Hangulatos kisfilmmel és a Katona József Színház színészeivel jelenti be idei nyitását a Budapest Park

Április 27-én Aurevoir.-koncerttel, majd szezonnyitó táncházzal kezdi az évet a Budapest Park. Májusban itt ünnepli 40. születésnapját a Katona József Színház, és a társulat néhány tagjának közreműködésével a nyitást bejelentő kisfilm is készült.

Jordán Adél, Ónodi Eszter, Elek Ferenc, Lengyel Benjámin és Tasnádi Bence szerepelnek a filmben, ami olyan helyekre visz el bennünket a Budapest Parkon belül, ahova egyébként nem léphetünk be, és végigkövethetjük az építés folyamatát is. A film képsora alatt egy különleges „verset” hallhatunk, amit soronként más és más (több mint 25 különböző) Budapest Park-os fellépő dalszövegéből illesztettek össze. A szöveg rímel is, és még egybe is függ, így közvetítve a koncerthelyszín üzenetét, ami az élet ünneplése, az elfogadás és a sokszínűség dicsérete. A Katona József Színház május 21-én ünnepli 40. születésnapját a Budapest Parkban egy zenés előadással, ami a beszédes Csinibaba Táncdalfesztivál címet kapta. 

Forrás: Budapest Park - Facebook 

Cimkék

Hasonló tartalmak

A karácsonyi bácsi az internetújságból

?>

Mennyből az angyalként lépett hozzám egy decemberi délután a bácsi, kinek szemei kedélyesen csillogtak, szája pedig be nem állt. Maga volt az ajándék.

Karácsonyi történetek az ünnepekre – 13+1 új mesekönyv gyerekeknek

?>

Gyerekeknek szóló válogatásunkban idén megjelent karácsonyi könyveket: lapozókat, antológiát, regényeket válogattunk többféle korosztálynak.

Hamarosan elnyelheti a föld ezt a legendás pesti kastélyt

?>

A Bogáti-Hajdú-villa a 19. század végén épült, a süppedős talaj miatt pedig a Loire-völgyi kastélyok mintájára ezt is lábazatra emelték.

Mennyire ismered a Széll Kálmán / Moszkva tér történetét? – Kvíz

?>

Új kvízünkkel tesztelhetitek, mennyire ismeritek Budapest egyik legfontosabb csomópontjának történeté.

Neked ajánlott

A