A VIII. kerületi Orczy park tavának partján áll a Buttler terasz. Érdemes felkeresni egy könnyű kis vízparti ejtőzésre barátokkal vagy egy könyv társaságában. Az ellazulás és a feltöltődés garantált!

A hely még épp az első Covid-hullám előtt nyitott, majd jött a koronavírus, és ahogy minden más hely, ez is bezárt, hogy aztán a járvány alatti nyári-tavaszi időszakban részben nyitva legyen. Idén aztán végre teljes erőbedobással üzemelhet tavasztól ősz elejéig a nyitott, árnyékolt, kétszintes terasszal rendelkező Buttler terasz. A hely fő vonzerejét a hangulata adja, ami elsősorban abból táplálkozik, hogy a lábunk alatt víz van (maga a tó), körülöttünk pedig egy park. A Buttler fő jellemzője a nyugalom, az állapotunk az itt-tartózkodás alatt az elmélyülés, a tevékenységi formánk pedig a szemlélődés. A Buttler terasz tehát pihentető és energetizáló hatással bír. 

A Buttler terasz mindennap délelőtt 10-kor nyit, és 21 óráig élvezhetjük itt a jó időt, a napsütést, a víz látványát és a nyugalmat. Van itt minden, amit csak megkívánunk: smoothie (790 Ft), fagyi, frissen facsart gyümölcslé, kávé, üdítő és alkoholos italok. A Buttler árai egészen barátiak, az üveges sörök plafonja 750 Ft, a csapoltaknak 950 Ft, bár az a meggyes búzasör (Floris Kriek), mert az alapsör (Dreher) csak 650 Ft. Enni is lehet, az óriás palacsinta 690–790 Ft, a hot dog 650 Ft, a burgerek pedig 1590–2290 Ft között mozognak. Bár az is igaz, hogy a legdrágább burgerben mindenből több van, a sajt és a húspogácsa duplán. 

Címkék