A Margitsziget híd felőli végén, a híd alatt, annak tövében, a futópálya szomszédságában régóta volt már egy szabadtéri kondipark, amire ráfért volna a felújítás. Most ez megtörtént, de nemcsak felújították, hanem kibővítették és korszerűsítették is.

Aki sportolni jár a Margitszigetre, az elsősorban futni megy ki, ám olyanok is vannak, akik kondizni. Az ő útjuk minden esetben a Margitsziget híd felőli részéhez vezet, egyenesen a híd alá, arra az árnyas területre, ahol fordul a szigetkör. Ott van ugyanis a szabadtéri kondipark, ami most alapos megújításon esett át. A munkálatokat a BeStrong végezte el, mely cég több mint 14 éve foglalkozik sport- és fitneszeszközök tervezésével, gyártásával és telepítésével, eddig közel 1500 sportparkot telepítettek világszerte.

Minden esetben nemzetközileg elismert sportolókkal és sportszakemberekkel tesztelik le az általuk kifejlesztett eszközöket. A margitszigeti pályánál a tornász Berki Krisztián véleményét kérték ki. A régi kondipark teljes mértékű átalakítása támogatja az egészséges életmódra nevelést és az egészségmegőrzést, és mellette a saját testsúlyos edzésélményt is népszerűsíti. Még az is lehet, hogy a margitszigeti kondipark Budapest legnépszerűbb tömeg- és szabadidősportos helyszínévé válik.

Címkék