A Szent István-bazilika előtti téren megrendezett Advent Bazilika már régóta nem csupán Budapest egyik legnépszerűbb karácsonyi vására, de európai szinten is a kedvencek közé tartozik. Mi több, már két alkalommal is Európa legszebb karácsonyi vásárának választották a European Best Destinations utazási portál szavazásán.

A szervezők most közzétették az idei nyitás időpontját: november 18-tól öltözik ünnepi díszbe a Szent István tér, ahol egészen január 1-ig várja majd a látogatókat a karácsonyi vásár, melyet először 2019-ben, második alkalommal pedig 2021-ben választottak Európa kedvencének.

Az Advent Bazilika közel száz hazai kézműves-kiállítóval, koncertekkel, fotókiállítással, fényfestéssel, valamint gasztronómiai különlegességekkel tér vissza, de a népszerű korcsolyapályát is újra kialakítják majd a tér közepén.

A részletes programról, a kiállítókról, valamint a pontos nyitvatartásról a vásár hivatalos weboldalán olvashattok bővebben, de érdemes figyelni a Facebookot és az Instagramot is.

Címkék