Bréking / shopping

szerkesztés

Tűzd magadra a Fényvillamost! – Nagyon ötletesek lettek az OLOVKA Studio legújabb kitűzői

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 11. 30. 16:33

Takarékossági okokból az idei adventi szezonban nem közlekedik sokak kedvence, a Fényvillamos, azonban a fényárban úszó szerelvény rajongói az OLOVKA Studio jóvoltából most vigaszra lelhetnek.

Mi is beszámoltunk róla, hogy az energiaárak miatt ezúttal sajnos a Fényvillamos sem fog közlekedni a főváros útvonalain, helyette pedig a visszafogottabban feldíszített adventi villamos járja a várost.

A főként ötletes kitűzőiről és kerámiáiról ismert OLOVKA Studio – talán éppen az említett okokból, talán csak a Csillamos iránti rajongásból – új karácsonyi kollekciójában a Fényvillamost ábrázoló pint is készített, amely akár ajándékként is szuper lehet, de magukat is meglephetik azok, akik nagyon hiányolják a kivilágított villamost. Mi odavagyunk érte!

Fotó: OLOVKA Studio

Érdemes szót ejteni az OLOVKA Studio további karácsonyi termékeiről is, akad itt mákos bejgli, szaloncukor, de még diótörős washi tape (dekortapasz) is. Valamennyit megvásárolhatjátok online, de különböző dizájnvásárokon személyesen is, legközelebb a ZUG műhely téli vásárain vagy a december 10-i Zipernowsky karácsonyi vásáron.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode