December 1-jén, azaz holnap 10 órakor jelentik be a 2023-as Sziget Fesztivál első fellépőit, melyhez a szervezők egy kis rejtvénnyel igyekeznek hájpot generálni.

Nem kell persze semmi bonyolultra gondolni, a közösségi oldalakon szimplán négy előadó fotójának sziluettjét posztolták, melyek közül kettő 99%-os bizonyossággal kitalálható. A Florence and the Machine szíve-lelke, Florence Welch látható elég egyértelműen a lenti Instagram-poszt 4. képén, míg a 3. fotónak a Foals-rajongók örülhetnek. Tovább erősíti ezen tippeket, hogy a Foals a Sziget alatt már biztosan fellép Szlovákiában is, de a Florence and the Machine-nek is van már európai dátuma ebben az időszakban. A Foalsnak három, a Florence and the Machine-nek egy új albuma jelent meg legutóbbi szigetes fellépésük óta.

A másik két sziluett a Sziget követői szerint Niall Horan és Mimi Webb képeihez passzol, nekik egyelőre nincs a budapesti fesztivál időszakában bejelentett turnédátuma, de lehetséges, hogy éppen a Sziget lesz az első. Holnap kiderül.

A jövő évi Szigetet 2023. augusztus 9–14. között rendezik meg, a jegyértékesítés már javában tart, erről és minden egyébről a fesztivállal kapcsolatban a hivatalos weboldalon tájékozódhattok.

Címkék