Szinte már megszoktuk, hogy a Vörösmarty téri karácsonyi vásár alatt a Gerbeaud-ban mindig valami meglepetéssel kedveskednek nekünk. Idén második alkalommal rendeznek be pop-up shopot a vásár ideje alatt, ahol csodás díszeket és menő lakberendezési tárgyakat vásárolhatunk az ünnepre, a kávéházban pedig különleges, ünnepi menüvel várnak.

A 165 éves Gerbeaud cukrászda idén másodjára különleges meglepetéssel kedveskedik a Vörösmarty téri karácsonyi vásár ideje alatt. Az ünnepre készülve ugyanis pop-up boltot rendeztek be az üzlet Dorottya utca felőli sarkában. Idén ismét 5 percre gyereknek érezhetjük magunkat, ahogy a cukrászda hatalmas ablakain át nézünk be erre a mesevilágra, betérve pedig különleges ajándékokkal lehetünk gazdagabbak. 

A cuki macis dísztől a menő szarvasos jégvödörig sokféle tárgyat találunk itt, de bejgliket, süteményeket is vásárolhatunk otthonra. Ha pedig megéheztünk, akkor különleges karácsonyi menüvel, halászlével, zserbóval várnak minket. Az igazán különleges hangulat érdekében az ünnepi látványt és a finomságokat programok egészítik ki, hétvégente élő zenére is koccinthatunk.

Címkék