Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Spanyolország ízei már délben is – Ebédmenüvel újít a Pintxo

Az ízletes és csinos mininyársairól és szendvicseiről, ropogós churrosáról ismert tapasbár már nemcsak esti iszogatásra vár minket, hanem – igazi spanyol étteremhez méltó módon – ebédmenüvel is készülnek.

A Pintxo már évek óta törzshely azok számára, akik szeretik az apró, de ízletes falatokat nagy beszélgetésekkel vegyíteni. Az V. kerületi étteremben eddig este élvezhettük a baszk és a katalán konyha remekeit, elsősorban a nyársra tűzött miniízbombákat, a pintxókat, amiket kiváló spanyol borokkal kísérhettünk. 

November közepe óta azonban a spanyol éttermek többségéhez hasonlóan heti ebédmenüvel is várják a vendégeket. A menüben utazások inspirálta spanyol és katalán receptek szerint készült előételeket és főételeket kóstolhatunk, keddtől péntekig. Az aktuális fogásokról a Pintxo Facebook-oldalán olvashatunk. A mediterrán életérzésre így már néhány órával korábban elkezdhetünk hangolódni, bár egy nehéz munkanap közepén a finomságokhoz járó pohár borunkat még bizonyára ásványvízre cseréljük. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Neked ajánlott

A