Az ízletes és csinos mininyársairól és szendvicseiről, ropogós churrosáról ismert tapasbár már nemcsak esti iszogatásra vár minket, hanem – igazi spanyol étteremhez méltó módon – ebédmenüvel is készülnek.

A Pintxo már évek óta törzshely azok számára, akik szeretik az apró, de ízletes falatokat nagy beszélgetésekkel vegyíteni. Az V. kerületi étteremben eddig este élvezhettük a baszk és a katalán konyha remekeit, elsősorban a nyársra tűzött miniízbombákat, a pintxókat, amiket kiváló spanyol borokkal kísérhettünk. 

November közepe óta azonban a spanyol éttermek többségéhez hasonlóan heti ebédmenüvel is várják a vendégeket. A menüben utazások inspirálta spanyol és katalán receptek szerint készült előételeket és főételeket kóstolhatunk, keddtől péntekig. Az aktuális fogásokról a Pintxo Facebook-oldalán olvashatunk. A mediterrán életérzésre így már néhány órával korábban elkezdhetünk hangolódni, bár egy nehéz munkanap közepén a finomságokhoz járó pohár borunkat még bizonyára ásványvízre cseréljük. 

Címkék