December 1-jén ismét kinyitja kapuit a Budapest Park jégkorcsolyapályája, amely tavaly hatalmas sikerrel debütált. Jégdiszkóval, forralt borral és hamisítatlan adventi hangulattal várnak minket idén is.

Ahogy arról múlt évben beszámoltunk, a táncos cipőinket jégkorira cseréltük, a Budapest Park ugyanis nagy vállalást tett, és a nyáron dübörgő koncert- és bulihelyszíneket téliesítette. A táncparkettet befagyasztották, a fákat fényfüzérekkel díszítették, a csapból forralt bor és puncs folyt, a ruhatár mellett pedig jégkorikölcsönző nyílt. 

Tavaly mi is kipróbáltuk a jégfolyosóval felturbózott, 1300 négyzetméteres koripályát, és szuper élmény volt a nyári koncertek után a Budapest Park téli csodaországába csöppenni, úgy, hogy közben a kedvenc zenéink szóltak a Park rezidens lemezlovasainak tolmácsolásában. 

Természetesen a gyerekeknek sem kell kimaradniuk a buliból, a múlt évben külön pályaszakasszal és bérelhető pingvinsegédekkel készültek nekik. Ha pedig nem vagyunk koribajnokok, akkor is érdemes kilátogatni, a téliesített étel- és italkínálat mellett a pálya szélén is lazíthatunk. Sőt, tavaly szinkronkorcsolya-bemutató, jégrevü, tűzshow és gyerekprogramok is várták az érdeklődőket. Reméljük, ez idén sem lesz másképp, így érdemes lesz majd figyelni a Park Facebook-oldalát, ha a sima korizást feldobnánk valamilyen extra programmal.

Címkék