Országszerte tíz különböző helyszínen rendezik meg idén az Állatkertek Éjszakáját, melynek keretében egészen késő estig különleges programokkal várják az állatkertek a kicsiket és nagyokat egyaránt. Budapesten és környékén a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Budakeszi Vadaspark, valamint a Veresegyházi Medveotthon csatlakozik az eseményhez.

A Fővárosi Állat- és Növénykert idén többek között fóka-show-val, fényfestéssel, tűzzsonglőrökkel, látványetetésekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, távcsöves megfigyelésekkel várja a látogatókat 19 órától éjfélig. Bővebb információ és jegyvásárlás ezen a linken.

A Budakeszi Vadasparkban a látványetetések lesznek középpontban, de ide sem csak ezek miatt érdemes ellátogatni, hiszen a hangyák csodálatos világával és az éjszakai rovarokkal is megismerkedhetünk, de az igazán vakmerőek bátorságpróbán is kipróbálhatják magukat. A részletes program és a jegyvásárlás ide kattintva érhető el.

A harmadik Budapesthez közeli helyszín a Veresegyházi Medveotthon lesz, ahol a macik mellett számos egyéb érdekesség is vár minket. Ilyen például a ragadozómadár-bemutató, az oroszlánbemutató, de lesz éjszakai kisvasutazás, mozi és tűzzsonglőrök is. További infók és jegyek a Medveotthon hivatalos weboldalán.

Címkék