Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Szabadidő

Sem sárkányok, sem koboldok nem lakják, csak télen a denevérek – A Szopláki-ördöglyuk

A misztikus nevű, különleges barlangrendszer egy sziklafal tövében nyílik, a Pilisszentkeresztről a Két-bükkfa-nyereg felé vezető turistaút mellett.

Szabadidő

10 izgalmas márciusi program 1500 forint alatt

Az a közös ezekben a márciusi programokban, hogy nem kell a zsebünk mélyére nyúlni a jegyárakért, mindegyik belefér egy maximum 1500 forintos keretbe!

Szabadidő Hírek

Vigyél haza te is egy etnomacskát! – Örökbe fogadhatók a Néprajzi Múzeum környékén élő kóbor cicák

Az új Néprajzi Múzeum környékén sok kóbor cica él, és mivel az intézmény dolgozói a szívükön viselik a gazdátlan állatok sorsát, indítottak egy közösségi médiás oldalt, ahol örökbe lehet őket fogadni a Cicamentés állatmentő szolgálat segítségével.

Állatot tartani jó, ezt kimondhatjuk. Persze az emberek nagy része inkább kutyás, és annak ellenére, hogy a macskák kevésbé tűrik a gazdik uralmát, velük is nagyon szórakoztató és boldog érzés együtt élni. Az új Néprajzi Múzeum környékén elég sok a kóbor cica, vagy legalábbis volt, egészen addig, amíg az intézmény munkatársai el nem kezdtek velük komolyabban foglalkozni – karöltve a Cicamentés állatmentőkkel. Létrehoztak egy Instagram-oldalt, ahova felteszik a befogott és orvosi ellátásban részesített cicák fotóit, akik már készen is állnak egy új, gazdis életre. Fogadj örökbe te is egy etnomacskát!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Szabadidő

Így cicáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

Legyen szó aranyos házi cicusokról, a macskakiállítás szépségeiről vagy éppen metrón utazó cicákról, a Fortepan bővelkedik a jobbnál jobb képekben.

Neked ajánlott

A