2021 nyara óta üdvözölhetjük a budapesti bárok és zenés lazulóhelyek között a Gigi's Budapestet. Egy év alatt megannyi telt házas bulin, romantikus vacsorán, drámai naplementén vannak túl, de akkor sem jönnek zavarba, ha nagy baráti társaságok vízipipáznának pezsgő teraszukon.

2022-re már úgy változtak a szórakozási, étkezési és bulizási szokásaink, hogy szeretjük, ha nem kell az estét vándorlással tölteni, és mindent megkapunk egy helyen. A laza vacsorát, a „bemelegítő” italokat, a zenét és a táncot is. Az éppen egy éve üzemelő Gigi's Budapest pontosan egy olyan helyszín, ahol minden együtt áll egy jó estéhez. Párban, legjobb baráttal, nagyobb társasággal egyaránt. 

Panorámájuk kikezdhetetlen: a budai oldal lankái, a Duna és a Lánchíd is a Sofitel Budapest Hotel aljában található Gigi's lábai előtt hever, náluk ücsörögve figyelhetjük meg, ahogy a sietős fővárosi nappalokból titokzatos este lesz. Felgyúlnak a fények és a terasz pálmafái is más színtörést kapnak. Minden délutántól más és más DJ biztosítja a dallamokat a naplementézéshez: R'n'B, hiphop, house, deep house, tropical house ritmusok adják a Gigi's és a nyári esték pulzálását. 

Az idei DiningCity Országos Étteremhéten a „legjobb újonnan induló étterem” címét is elhozták, ugyanis a vagány koktélok mellett az ételválasztékra is nagyon odafigyelnek. Bisztrókonyhát visznek állandó kedvencekkel és néhány különlegességgel, továbbá sushi fronton is megvillantják tudásukat. A japán konyhaművészet kedvenc műfaja is elérhető a Gigi's Budapestben

Címkék

Elérhetőségek

Gigi's Budapest 1051 Budapest, Széchenyi István tér 2. Facebook-oldal