A magyar divatot követve mindig élénkítő látni egy-egy márka fejlődését, újításait. Sziládi Noémi 2020 óta a Kamay Ko márka tulajdonosa, előtte pedig a Müskinn márka társalapítójaként ismerhettük. Új kollekciója, az AVIV a Tel-Avivban eltöltött nyaralásokból és emlékekből született meg.

A márka nevét adó „kamay ko” szó azt jelenti: az én kezem. Sziládi Noémi saját keze által most olyan légies és mintás ruhadarabokat alkotott, amelyeket a téli napokon visszanézett nyaralás képei ihlettek. Így egy teljes grafikai világot kötött a kollekcióhoz, ami tükrözi mind azt a sok élményt és érzést, amit ott átélt. A nyári mediterrán napok, a tenger, a természet és az emberek inspirálták a képi világot, amelyen kőszáli kecskék, nagymacskák, hullámok, az Izraelben elmaradhatatlan tahini és végtelen mennyiségű leander is megjelenik.

A Kamay Ko alapítása óta nagy figyelmet szentel a fenntarthatóságnak. Éppen ezért az AVIV-kollekció minden terméke Magyarországon készül, limitált darabszámban, kisvállalkozók által, illetve külön figyelmet fordítottak arra, hogy a termékek csak természetes, Magyarországon és Horvátországban gyártott anyagokból készüljenek. A ruhák a SISKO Studióban és a Kamay Ko honlapján is elérhetőek!

Címkék