Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Shopping Hírek

Bauhaus ihlette bútorkollekció magyar tervezőktől – Bemutatkozik a Burnt Geometry

Az Opera új közületi bútorait is tervező I O line and round dizájnstúdió új, Bauhaus ihlette bútorkollekcióval jelentkezik. A színes, geometrikus mintákkal díszített kanapékat a Zipernowksy Stúdióban nézhetjük meg, május 12-től.

A Hevesi Annabella tervezte Burnt Geometry bútorkollekció formavilágát a Bauhaus ihlette. A sorozat darabjai Kassák és Vasarely munkásságát, valamint a magyar zománcművészet hagyományait is megidézik. Az élénk színek és a geometrikus formákkal való játék a tárgyakat vizuálisan a zománcozás haladó szellemiségű alkotásaihoz is kapcsolja. A kollekció bútorai a kortárs tervezői szemléletet vegyítik a nagy tudású elődök technológiai és elméleti ismereteivel, mindezt kiemelkedő formai és kivitelezési minőségben egyesítve. Mindegyik tárgy új vagy méltatlanul perifériára szorult technológiák és anyagok felhasználásával született meg. A különleges kanapékat, lámpákat és egyéb bútorokat rendhagyó esemény keretében mutatják be május 12-én 17 órától a Zipernowsky Stúdióban, ezt követően pedig május 14-ig tekinthetjük meg a kollekciót ugyanott. 

Forrás:  I O line and round tervező stúdió  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Márciusi kiskertpiac

Múlik a tél, kezdetét veszi a tavasz, és a Kiskertpiac beköltözik a belvárosba, az Anker közbe. Március 10-én, vasárnap virágok, növények, termelők és dizájn kiállítók termékeivel, a csupa növényes MADHOUSE igazán kizöldül majd, és ha arra járnánk, biztosan nem távozunk üres kézzel.

Shopping

Women's Day Pop-up

Nők napja alkalmából a Berberben három női vállalkozót hívtak meg, egy laza szombati pop-up vásárra. A szokásos szőnyegdózis mellett csodás kerámiák, ékszerek, etikusan készült ruhák és kiegészítők közül válogathatunk március 9-én, a DE_Ceramics, Kafi Folk és Málna Jewellery jóvoltából.

Shopping Hírek

Márciusban PetSa bolhapiac néven nyit újra az egykori PeCsa bolhapiac

Március 16-án Ferencvárosban, a Soroksári úton nyit újra a piaclegenda, ami hétről hétre várja majd a budapestieket.

Neked ajánlott

A