Ahogy zöldül a város és virágba borulnak a fák, úgy kapunk egyre nagyobb kedvet a ráérős budapesti programokhoz. Miért ne kapcsolódhatnánk ki egy tavaszi vasárnap az InterContinental Budapestben, ahol nemcsak a libanoni étterem kiváló reggeli fogásai, de csodás panoráma is vár ránk, amit hamarosan a teraszról is élvezhetünk.

Az InterContinental Budapest libanoni éttermében, az ARZ Lebanese Restaurant Budapestben tavasszal igazi kulináris kalandokban lehet részünk, ugyanis a ráérős Sunday Brunch alkalmak során magyar és nemzetközi fogások kerülnek a terítékre, utóbbival akár körbeutazhatjuk az egész világot. A séfek hétről hétre izgalmas menüsorral készülnek, a büféasztalról pedig saját magunk válogathatjuk össze ízlés szerint villásreggelinket, így a visszatérő vendégeket is folyamatosan újdonságok várják. A lusta vasárnapok pedig nem indulhatnak túl korán, így 12:30-tól egészen a délutánba nyúlóan élvezhetjük a komótos étkezést.

Április 17-én a húsvétra készül az InterContinental Budapest, így akár egy igazán ráérős, laza ünnepi brunchra is benevezhetünk. Ha nincs kedvünk a konyhában tölteni az ünnepeket, akkor nyugodtan bízzuk rá magunkat a hotel éttermének séfjeire, akik gondoskodnak a legkiválóbb húsvéti falatokról. A kísérletező fogások mellett természetesen az ünnep elmaradhatatlan ételei is az asztalra kerülnek, így kóstolhatunk sült bárányt, nyulat és persze az elmaradhatatlan tojásos fogásokat. Ez nemcsak azoknak remek alkalom, akik egy különleges húsvéti programot keresnek, de az itt élő külföldieknek is szuper lehetőség, akik idén nem látogatnak haza, vagy épp ide érkezik családjuk. Az ünnepi hangulatot nemcsak a tradicionális fogások, de a húsvéti dekoráció és az élő zene is garantálja majd.

A Sunday Brunchok alkalmával a kiváló fogások mellett Budapest egyik legszebb budai panorámáját is élvezhetjük az étteremből, remek kilátással a budai Várra, a Dunára és a virágba borult Duna-korzóra. Április végén kinyit a terasz is, így onnan testközelből élvezhetjük majd a városi pezsgést.

A Sunday Brunch ára 16 500 forint fejenként, a Húsvéti Brunch április 17-én pedig 18 000 forintba kerül (plusz minden esetben 12% szervizdíj kerül felszámolásra), ami tartalmazza a gazdag büféválasztékot és a helyi borok és sörök, üdítők, kávé és tea fogyasztását. 

Az InterContinental ünnepi villásreggelijéről és a foglalás menetéről ide kattintva találtok bővebb információkat.

Címkék