Azt már tavaly bejelentették a szervezők, hogy 2022-ben is lesz Kolorádó Fesztivál – mégpedig június 29. és július 2. között –, most pedig az első körös fellépők nevei is nyilvánossá váltak.

A tavalyi fesztivált ugyan lemondták, de sikerült újrabookingolni az utóbbi évek egyik legizgalmasabb rockzenekarát, a Black Midit, de hasonló, posztpunkos irányból érkezik majd a Gilla Band is. A külföldi fellépők sorát erősíti még többek között Tirzah, Loraine James, Sega Bodega, Ben Sims és Ata Kak is.

Természetesen a kurrens hazai előadók sem hiányozhatnak, ott lesz a Sztrilich Pál Cserkészparkban a Bohemian Betyars és a Parno Graszt közös produkciója, az Analog Balaton, az Európa legígéretesebb feltörekvő tehetségei közé a napokban bekerült Дeva, a Middlemist Red, a Platon Karataev, Holi, Barkóczi Noémi, a Ricsárdgír és a Jazzbois is. 

Bérleteket a jelenlegi, 25 900 Ft-os áron február 13-ig lehet vásárolni ezen a linken, a napijegyek értékesítése később kezdődik. A teljes, frissen bejelentett line-up alább böngészhető.

Címkék