A korábbi években a külföldiek és a helyiek körében egyaránt népszerű Szabihíd-projekt hiányát igyekszik feledtetni velünk a szeptember 17–19. között megvalósuló, Szabihíd-OFF / Our Space elnevezésű fesztivál. A név és a helyszín igen, de a cél nem változott: kulturális és közösségi programokon keresztül újra felfedezni a várost és élhető közterületeket biztosítani Budapest polgárainak és a fővárosba látogatóknak. Egy találkozási pont egymással és a kultúrával.

A fesztiválon az ismert előadók mellett feltörekvő művészekkel éppúgy találkozhatunk, mint amatőr csoportokkal. A programkínálatban a családi programoktól (bábelőadások, színházi kalandjáték) a közösségi programokon (közösségi reggeli, társasjáték-délután) és előadó-művészeti eseményeken át (tánc és színház) a koncertekig minden megtalálható majd, ráadásul az összes esemény ingyen lesz látogatható.

A Szabihíd-OFF / Our Space célja az eredeti, névadó programmal összhangban megmutatni a budapestieknek és az idelátogatóknak, hogyan tehetjük kellemesebbé köztereinket, hogyan tölthetjük meg élettel azokat. Csupán egy eltérés van: a híd és a Duna helyett Pest egyik megújult zöldközterülete lesz a közösségi terünk. A programok helyszíne a Bacsó Béla utca a VIII. kerületi Palotanegyedben. A további részleteket itt találjátok. 

Címkék