Elegáns fogadótérrel, két emeleten és mindenki számára látogatható teraszos specialty kávézóval mutatkozott be a világ egyik legnagyobb üzleti hotelmárkájának első budapesti szállodája.

Az IHG Hotels and Resortshoz tartozó Crowne Plaza Budapest belső terei a lengyel Tremend építésziroda tervei alapján készültek, és a Nyugati pályaudvar architektúrája előtt tisztelegnek. A most megnyitott kávézórészben, az Axis Café and Lounge-ban délután 2-ig várják a magyar közönséget is egy reggelire, és egész napos szezonális konyhával készülnek, ahol a hangsúly a helyi alapanyagokon és az egészségen van. A Westenddel egy épületkomplexumban helyet kapott, 230 szobás, 13 rendezvényteremmel rendelkező ingatlan felújítása 10 millió euróba került.

A szállodában különleges Sleep Advantage-program biztosítja a zavartalan pihenést, amelynek része a különleges ágyazás, a sötétítés és az akusztikai megoldások is. Emellett az üzleti igényeknek megfelelően azonnali kiszolgálás, ergonomikusan kialakított coworkinghelyszín és inspiráló technológiai megoldások is várják a vendégeket. A szálloda vendégei pedig a Westend nyújtotta szolgáltatásokat, például a hatalmas tetőkertet is zavartalanul élvezhetik.

A hotel végleges megnyitására előreláthatólag decemberben kerülhet sor.

Címkék

Elérhetőségek

Crowne Plaza Budapest 1062 Budapest, Váci út 1–3.