FRISSÍTÉS: Cikkünk megírása után jött az újabb hír, hogy a Pontoon mégsem nyit újra csütörtökön. Mint írják a közösségi média oldalaikon: „Mindent megtettünk, de a tervezett helyszínnel legvégül mégsem sikerült megállapodni.” Azt, hogy a Pontoon megnyit-e idén, nem tudni, de a szervezők remélik, hogy igen.

A Lánchíd felújítása miatt úgy volt, hogy legalább két évre bezár a híd pesti hídfőjénél lévő hely, amit már épp elsirattunk, amikor jött a váratlan hír: júliusban, a régi helyhez közel, megújulva mégis megnyit a Pontoon. A hír melletti kép ne tévesszen meg senkit: azon még a régi Pontoon látható.

Bárcsak minden váratlan hír ilyen jóleső lenne, mint amit tegnap este posztolt a közösségi médiás felületein az utóbbi évek (egyik) legjobb nyári szórakozóhelye és koncerthelyszíne, a Pontoon. Bár úgy volt, hogy a Lánchíd felújítása miatt két évig nem lesznek, most úgy fest, hogy mégiscsak lesznek, bár nem egészen abban a formában, ahogy eddig. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy picit arrébb lesz az új hely, mint a régi, és nem a szárazföldön, hanem egy hajón. A csütörtökön megnyitó régi-új Pontoon rövidesen érkezik a részletekkel és a július havi programokkal. Addig is örüljünk nekik nagyon! 

Címkék

Elérhetőségek

Pontoon 1051 Budapest, id. Antall József rakpart 1. Facebook-oldal