Élményt ajándékozni mindig klassz dolog, pláne ha szerettünkkel együtt éljük át. Mesés kilátással, fantáziadús menükkel, kifejezetten ünnepre hangolva készül az adventi vasárnapokra az InterContinental Budapest étterme.

Adventi brunch libanoni, nemzetközi és magyar favoritokkal

A gasztronómiára és a ráérős programokra fogékonyakhoz szól az InterContinental Budapest libanoni étterme. A következő két adventi vasárnapra különleges brunchalkalmakat hirdettek, ahol büférendszerben kóstolhatunk a libanoni, a nemzetközi és a magyar konyha fogásaiból. Fix menü nincs, de a séfek hétről hétre változtatnak az izgalmas, ünnepekre hangolt kínálaton, mely a visszatérő vendégeknek is tartogat újdonságokat, így akár mindkét adventi villásreggelire benevezhetünk. December 12-én és 19-én élhetünk a lehetőséggel, hogy egy igazán lazítós, ráérős délutánba futó brunchot töltsünk náluk, kilátással a budai Várra, a Dunára és az ünnepre készülő Duna-korzóra. 

Vacsora szenteste és villásreggeli karácsonykor

24-én és 25-én sem pihen az InterContinental konyhája és stílusos vendégtere: szenteste 19:00–22:00-ig vacsorázhatnak náluk mindazok, akik úgy döntenek, hogy professzionális vendéglátókra bíznák magukat és a többnapos konyhai csörte helyett stresszmentesen szednének tányérjukra a sültekből, az ünnepi fogásokból. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak a Budapesten élő külföldieknek is, akik idén nem látogatnak haza, esetleg a családjuk érkezik a fővárosba. Karácsony reggelén (jobban mondva déltől 15:00-ig) is hátradőlhetünk az étteremben, az ünnepi menü fölött sztorizva, teljes egyetértésben a családdal, kedvessel, legjobb baráttal. 

Az adventi brunchok ára 14 900 forint fejenként, a december 24-i karácsonyi vacsora és a 25-i karácsonyi brunch pedig 24 900 forintba kerül (plusz minden esetben 12% szervizdíj kerül felszámolásra), ami tartalmazza a gazdag büféválasztékot és a helyi borok és sörök, üdítők, kávé és tea fogyasztását. 

Az InterContinental ünnepi villásreggelijéről és a foglalás menetéről ide kattintva találtok bővebb információkat.

Címkék