Az elmúlt szezonban számos szuper előadást és koncertet láthattunk a Városmajori Szabadtéri Színpadon, ez a következő évadban sem lesz másképp: felejthetetlen bemutatók és régi nagy kedvencek várnak ránk. Most pedig közeledik az év egyik legvarázslatosabb időszaka, amikor a legnagyobb ajándék, amit adhatunk, az együtt töltött idő, épp ezért lesz remek meglepetés a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyája.

Ismét elérkezett az év legjobban várt időszaka, amikor az ünnepre készülődést a közös élmények teszik felejthetetlenné. Az elmúlt másfél év nehézségei után felértékelődtek a közösen átélt kalandok, épp ezért szuper ötlet kultúrát ajándékozni szeretteinknek.

Egy kártya, számtalan élmény

A Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyájával a korlátlan választási lehetőséget tehetjük a karácsonyfa alá. A 10 000 és 25 000 forint értékű ajándékkártyával májustól októberig több mint hetven különböző, változatos műfajú program közül válogatva vásárolhatnak majd jegyeket a 2022-es évad előadásaira annak tulajdonosai.

Az ajándékkártya megvásárolható november 16-tól személyesen, a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1–3.) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy online, a Városmajori Szabadtéri Színpad weboldalán.

Ajándékkártya extra meglepetésekkel

Habár nincs értékesebb az együtt megélt élményeknél, az apró figyelmességek is örömmel tölthetik el megajándékozottunkat: a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyáját rögtön egy szép, bőrből készült kártyatartóban adhatjuk át, vagy meghallgathatjuk a 2022-es évadban játszani tervezett, Lövölde tér című előadás dalait a vezeték nélküli fülhallgatóval.

Az online megvásárolt ajándékkártya mellé járó termékeket kizárólag személyesen lehet átvenni, nyitvatartási időben a jegyirodában.

Éljük át együtt az élményt!

Kultúrát ajándékozni mindig öröm, és mivel a városmajori ajándékkártya több jegyre beváltható, így együtt is felhasználható, megosztva, közösen átélve az élményeket. A legdrágább ajándék varázsa is csak pillanatokig tart, de egy színházi előadás vagy egy koncert örök élmény lesz.

A Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, így a centenáriumra meghosszabbított nyitvatartással, az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és természetesen meglepetésekkel készülnek, így érdemes figyelni Facebook-oldalukat és weblapjukat a friss hírekért!

Címkék