Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Holnap nyit a Városligeti Műjégpálya

Pénteken 17 órától újra csúszkálhatunk Magyarország legnépszerűbb és leghangulatosabb korcsolyás helyszínén, a Városligeti Műjégpályán.

A műjégen másfél év után indulhat újra a siklás, felkészült személyzettel és 2000 pár kölcsönözhető korcsolyával is készülnek. A legfiatalabb iskolás, óvodás korosztályt képzett oktatógárda várja, de csapatépítőknek és más rendezvényeknek is kiváló helyszíne lehet a Műjégpálya. 
 
Elsőként a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a sportolni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A jegyeket továbbra is változatlan áron vásárolhatjuk meg. A belépőt a várható érdeklődésre és a járványügyi korlátozásokra való tekintettel célszerű online megváltani. A Városligeti Műjégpálya belső tereiben kötelező a maszkhasználat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – Boiler Room Budapest, skandináv könyvvásár, Hungarocomix

?>

Hétvégén már naptár szerint is itt az advent, és a legkülönfélébb programokkal kezdhettek készülődni és hangolódni a karácsonyra. Mutatjuk is!

December 3-án kétezernél is több Mikulás futhat végig a Váci utcán

?>

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a budapesti Mikulásfutást, amire az ország 260 településről érkeznek majd a Mikulás ruhás alkalmi futók.

Szponzorált

Hogy ne váljunk prédává? – Mutatjuk, miként lehet biztonságban internetezni, vezeték nélkül!

?>

Pár percet igénylő beállításokat ajánlunk, ami megóvhatja a fájdalmas tapasztalatoktól a Wi-Fire csatlakozókat.

Szponzorált

Lepd meg magad vagy valakit egy élményajándékkal! – 6 szabadulószoba

?>

Ha egy jó élményajándékot választanátok az ünnepekre, szülinapra, csapatépítő programot kerestek, akkor ezt a 6 szabadulószobát ajánljuk.

Neked ajánlott

A