Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Elő a korcsolyával! – Jégpályává alakítják a Budapest Park táncterét

Szuper hírünk van azoknak, akik télen hiányolták a főváros egyik kedvenc szabadtéri koncerthelyszínét, a Budapest Parkot, ugyanis december 3-tól a korcsolyázás és a téli hangulat szerelmeseié lesz a nagy tánctér: több mint 1200 négyzetméteres jégpálya nyílik.

Ha azon gondolkoztatok, hova menjetek korcsolyázni télen, amikor nem fagynak be a tavak és soknak találjátok a Műjégpálya tömegét, akkor jó hírünk van: december 3-tól a Budapest Parkban is hódolhattok a korcsolyázásnak és a téli hangulatnak. A koncertek és az ugrálás helyét most egy 1200 négyzetméteres jégpálya veszi át, ahol a hét minden napján korizhattok, pihenésképp pedig megkóstolhatjátok a Budapest Park új, a hűvös időhöz illeszkedő étel- és italkínálatát. 

A helyszínen lehetőségetek lesz átöltözni, korcsolyát bérelni és éleztetni. Aki pedig a kisgyerekét is magával vinné, annak jó hír, hogy a gyerekeknek egy külön pályaszakasszal készülnek a szervezők, hogy mindenki biztonságosan suhanhasson a jégen. További infót itt olvashattok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Télen is remek szórakozást nyújt a Budapest Bejáró

?>

Ha szeretsz sétálni és rajongsz az érdekes történetekért, a Budapest Bejáró ingyenes programját éppen neked találták ki!

Korizz és olvass az ünnepek alatt az ÉnBudapestem applikációval!

?>

Az ÉnBudapestem applikációval rengeteget spórolhatunk és a legújabb budapesti hírekről sem maradunk le.

Jobb, ha ezen a hétvégén nem tervezünk kirándulást a Pilisbe

?>

Az elmúlt napok havazása veszélyhelyzetet teremtett a Pilisi Parkerdő területein.

Már 50 centi hó van a Normafán

?>

A Normafán és a budai hegyek más részein igazi téli csodavilágba csöppenhetünk.

Neked ajánlott

A