Az első osztályú gyümölcslevek, a friss, kiadós saláták, vagyis az egészséges étrend egyik bázisa, a Fruccola és a legautentikusabb hazai kínai séf, Wang Mester összefogásának hála, már a Fruccola étlapján is szerepel egy távol-keleti az, a biangbiang tészta.

Mind Wang Mester, mind a Fruccola a maga nemében minőségi ételeket kínál. Előbbi a távol-keleti konyha, azon belül is a kínai konyha finomságait készíti el úgy, ahogy senki más, utóbbi pedig a vegetáriánusok, a zöldség- és gyümölcsfogyasztók kedvelt helye. Saás Petra Fruccola-vezér fejéből pattant ki az ötlet, aki miután kóstolt biangbiang tésztát, arra az elhatározásra jutott, hogy nála is lehetne ilyen, ám nem tudta, honnan szerezze be a különleges kínai tésztát. Ekkor került a képbe Wang Mester. 

Wang Mester kínai street foodot kínáló belvárosi büféi nevének a Biangot választotta, így joggal merült fel Saás Petrában az, hogy őt fogja megkeresni az együttműködés ötletével. Ő pedig egyáltalán nem zárkózott el ettől, mivel maga is gyakori vendég a Fruccolában, és már maga is gondolkodott valami hasonló együttműködésen valakivel. Ez a valaki pedig akkor a Fruccola, egészen pontosan Saás Petra lett. 

A Fruccola biangbiang tésztája persze nem egészen ugyanaz a biangbiang tészta, mint ami a Biang Bisztrókban kapható, más a körítés és más az ízesítés is. A gyömbéres-szójás, enyhén csípős szószt Wangék adják, ám minden mást a Fruccola intéz. A tésztát kis hagymával, lótuszgyökérrel adják, vegetáriánus, csirkés, rákos-lazacos változatban is fogyaszthatjuk.

A két fél közös munkája ennyinél azonban még nem ér véget: a FruccolaBird applikáción és a Fruccola melegétel-automatáin keresztül már rendelhető és elérhető több olyan fogás is, ami a kollaboráció eredménye. Ilyen például a Yu Xiang csirke, amelynek alapja Wang titkos receptúrájú Yu Xiang szósza, amit friss, ropogós zöldségekkel kiegészített rizzsel szállítanak.

Címkék