Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Egy különleges ételben ölt testet a Fruccola és Wang Mester együttműködése

Az első osztályú gyümölcslevek, a friss, kiadós saláták, vagyis az egészséges étrend egyik bázisa, a Fruccola és a legautentikusabb hazai kínai séf, Wang Mester összefogásának hála, már a Fruccola étlapján is szerepel egy távol-keleti az, a biangbiang tészta.

Mind Wang Mester, mind a Fruccola a maga nemében minőségi ételeket kínál. Előbbi a távol-keleti konyha, azon belül is a kínai konyha finomságait készíti el úgy, ahogy senki más, utóbbi pedig a vegetáriánusok, a zöldség- és gyümölcsfogyasztók kedvelt helye. Saás Petra Fruccola-vezér fejéből pattant ki az ötlet, aki miután kóstolt biangbiang tésztát, arra az elhatározásra jutott, hogy nála is lehetne ilyen, ám nem tudta, honnan szerezze be a különleges kínai tésztát. Ekkor került a képbe Wang Mester. 

Wang Mester kínai street foodot kínáló belvárosi büféi nevének a Biangot választotta, így joggal merült fel Saás Petrában az, hogy őt fogja megkeresni az együttműködés ötletével. Ő pedig egyáltalán nem zárkózott el ettől, mivel maga is gyakori vendég a Fruccolában, és már maga is gondolkodott valami hasonló együttműködésen valakivel. Ez a valaki pedig akkor a Fruccola, egészen pontosan Saás Petra lett. 

A Fruccola biangbiang tésztája persze nem egészen ugyanaz a biangbiang tészta, mint ami a Biang Bisztrókban kapható, más a körítés és más az ízesítés is. A gyömbéres-szójás, enyhén csípős szószt Wangék adják, ám minden mást a Fruccola intéz. A tésztát kis hagymával, lótuszgyökérrel adják, vegetáriánus, csirkés, rákos-lazacos változatban is fogyaszthatjuk.

A két fél közös munkája ennyinél azonban még nem ér véget: a FruccolaBird applikáción és a Fruccola melegétel-automatáin keresztül már rendelhető és elérhető több olyan fogás is, ami a kollaboráció eredménye. Ilyen például a Yu Xiang csirke, amelynek alapja Wang titkos receptúrájú Yu Xiang szósza, amit friss, ropogós zöldségekkel kiegészített rizzsel szállítanak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

A hedonizmus titkos receptje – Indítsd pezsgős reggelivel a napot!

?>

Nincs jobb napkezdés, mint egy hosszú, pezsgős reggeli, amit szép környezetben, barátokkal vagy akár egyedül, magunkat megajándékozva tölthetünk.

Csodás illatok, fűszeres ízek és mesés színek – 3+1 libanoni hely borongós napokra

?>

A Baalbekben, a Byblosban és a Mozatában olyan autentikus libanoni fogásokat kóstolhatunk, amelyek feldobják majd a leghidegebb téli napokat is.

Gasztró

5 hely, ahol karácsonyi varázslat vár

?>

5 csodás, ünnepi díszbe öltözött helyszínt mutatunk, ahol igazán átélhetjük a karácsony hangulatát.

Tudjuk, hol állsz sorba jövő héten! – Az év egyik legizgalmasabb ázsiai bisztrója nyitott meg a Hunyadi téren

?>

Cheeseburger spring rolls és mekis almás pite vagányra kalibrálva – a ZEN Eatery az év egyik legjobb ázsiai étterme lett!

Neked ajánlott

A