Ha toplistát készítenénk a legimpozánsabb éttermekről, biztosan az élmezőnybe kerülne a Párisi Udvar Hotel Budapest étterme. Kész ajándék a turisták mellett nekünk, budapestieknek is, hogy ismét beléphetünk a gyönyörű passzázsba, ahol ráadásul különleges éttermi élmények várnak. Az őszi étlap újdonságai ismét a magyar, a francia és a kifinomult nemzetközi konyhaművészetek nyomán készülnek, Lutz Lajos executive chef irányításával.

A kozmopolita hangulat és szellemiség adott, ahogy a trendek ismerete és a hagyományok ápolása is. Az új à la carte kínálat kiemelt alapanyagai között találjuk a Debrecenből érkező mangalicahúst, a zempléni szarvasgombás mézet vagy a smokerben készülő omlós borsos marhaszegyet. De vegán fogások is felkerültek az új étlapra – a Közel-Kelet és a superfoodok inspirálták őket.

Érdemes közelebbről megismerkedni a kortárs szellemiségben készített Boeuf Bourguignonnal, továbbá a város kiemelkedő borjúbécsijét és bresse-i csirkéjét is a Párisi Passage Café & Brasserie-ben találjuk. 

Továbbra is első osztályú a francia stílusú desszertválaszték, ami a fővárosban válogatott és pörkölt kávékkal teljesedik ki. 

Címkék