Az elmúlt 8 év közönségkedvenc signature-ételeiből összeállított menüsorral várja vissza törzsvendégeit november végéig a MÁK, hogy azt követően egy teljesen új irányt mutathassanak majd be nekik.

A Covid utáni visszatérés lényeges állomásaként limitált ideig elérhető vacsoramenüt állítottak össze Mizsei Jánosék, aminek részeként az összetett, ötletes, meglepő és néhol kissé megosztó amuse-bouche-okat (gombaconsommé, tavaszi tekercsnek álcázott tojásos nokedli és zelleres kacsaszív) olyan korábbi kedvencek követik, mint a füstölt répa tormakrémmel, csukakaviárral és almacoulis-val, a káposztás tészta tokaji mangalicaszűzzel, az ikonikus mákos guba vagy a személyes kedvencünkké avanzsált, szájban olvadó kacsamáj kukoricahabbal, pirított bébikukoricával és kukoricavirággal.

Jelenleg szerdától szombatig 18 és 22 óra közötti nyitvatartással várják vissza törzsvendégeiket és az új érdeklődőket, de várhatóan hamarosan ebédelni is lesz lehetőség. December elejétől pedig egy égtájakra épülő tematikával jelentkeznek, aminek központjában hazánk és a környező országok magyarlakta területeinek alapanyagai és gasztronómiája lesznek.

Címkék