A Che Che Burger spéci szendvicseibe frissen sütött színhús kerül, amit roppanós zöldségek, házi szószok és rozslisztes buci ölelnek körbe. A különleges steakburgereket már négy helyszínen kóstolhatjuk, Budapesten a Nyugatinál és a Körszállónál várnak minket, de már Balatonfüreden és a Tihanyi Gasztrokertben is találkozhatunk velük, a Food Truck Show csapatával pedig folyamatosan járják az országot.

A Che Che Burger különlegessége, hogy a darált húsból készült pogácsák helyett náluk vékonyra vágott színtiszta magyar bélszín kerül a tartalmas és ízes rozsos bucik közé, így a szendvicsek ízvilága sokkal változatosabb és egyedibb, mint a sima hamburgereké. A steakburger igazi legenda, amivel megannyi díjat nyert már a Che Che. Nem túlzás azt állítani, hogy ez valóban a húsimádók kedvence, amibe csak azért került cheddar sajt, paradicsom, rukkola, házi lilahagyma-lekvár és pikáns mustár, hogy még jobban kiemeljék a szaftos steak ízét. 

A thai csirkés burger is elég bomba, az egzotikus burgert egy bangkoki utcai stand ihletett: a marinált csirkemellfilét gyömbéres káposztasaláta, uborka és hagymachips kíséri, mindez édes chilimártással van nyakon öntve, és azzal a különleges thai szósszal, aminek a receptjét a Khaosan Roadon egy idős helyi nénitől lesett el a Che Che csapata. A mayo steakburgert is vétek lenne kihagyni, a frissen sült marhaszeletet marinált lilahagyma és forró cheddarszósz veszi körbe, mindezt pedig az ecetes uborka és a majonéz teszi igazán különlegessé. 

Aki a vega ételeket részesíti előnyben, az sem marad éhes, a kecskesajtos az egyik legizgalmasabb fogás a Che Che Burgernél, az érlelt kecskesajt ízét a pirított dió és az édes-savanykás, zöldséges, branston pickles szósz egészíti ki. Az összes burgert lehet vega opcióban is kérni, melybe saját fejlesztésű, házi készítésű, csicseriborsó-alapú grillezett szejtán kerül.

Ha már beleuntunk a klasszikusburger-dömpingbe, de vágyunk a klasszikus street foodra, akkor a Che Che Burgernél a helyünk, akiket a Nyugati pályaudvarnál (Teréz körút 56.) és a Körszállónál (Szilágyi Erzsébet fasor 47.) is megtalálunk. Sőt már Balatonfüreden (Huray utca 4.) és a Tihanyi Gasztrokertben (Batthyány utca 18.) is várnak ránk a különleges steakburgerek.


Címkék

Elérhetőségek

Che Che Burger Che Che Burger: Nyugati pályaudvar, Körszálló, Balatonfüred, Tihanyi Gasztrokert Facebook-oldal Weboldal